Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak chcecie, możecie zostawić swój ślad. Odcisk palca, dłoni, nosa, ust, byle nie sikać!
Pozdrawia Was czule atarog.
@WREDZIA-W1 Wklepnij se małpę, będziesz miała nick z małpą. W Twoim przypadku jest łatwiej, system sam wie, żeś @ i dopisuje 😛
@Vryko No, patrz jaki mądry system 🙂 Pamięta mnie 🙂 Dzięki za nauki!
@-cmoki- Wybacz, nie wiem kim jesteś. Napisz z normalnego konta 🙂
@-zajaczek- Aaaaa, witaj Sierściuchu 🙂 Wypiękniałeś przez te lata?
@WREDZIA-W1 Jak stare wino 😂😂
@WREDZIA-W1 nasz stary Wampierz mnie wczoraj uczył 😊 klikasz odpowiedź i małpa ì sobie wybierasz😊
@Remedios2O!!!! Potrafiłam 🙂
Cześć @WREDZIA-W1 - masakra z takim forumem... kiedyś było jakieś... drzewiaściej ale konkretniej i prościej:-)
No przecie 🙂 Skrzynkę w poczcie mi zapycha. Nie wiem gdzie jaki wątek. Koszmar pijanego wariata.
Powielacie stare błędy z Cafe. Logowanie w drugiej zakładce .... stara kafejka . Trzyma godzinami...
@atarog Bez porównania. Tu się marnuje miejsce, bo jest **piiip** białego, a stron już 11. Na starej Cafe zmieściłoby się wszystko na jednej.
No dobra, przywitałem się teraz może ktoś odpowie jak z tego się wypisać, bo każdy wasz dopisek przysyłany mam na e-maila, gdzie, i jak to wyłączyć.
W mailu jest wyłącznik.
Numeryczny 😂
Doberek 😅
@-cmoki- no, hej:-) Miłego dzionka Wam wszystkim:-)
@-cmoki- Dobry, dobry.. 🙂
Dzień dobry bardzo. 🙂
Serce mię się raduje... Choć na razie surowo tu jakoś i niewygodnie. I awatarów z kangurem nie majo w tym nowicjacie... 😛
No dobra, nie będę zaczynać od zrzędzenia.
Jak dobrze Was widzieć! 💚