anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przywrócenie koszyka

Sayyadina
#1 Nowicjusz

Cześć, czy jest jakaś opcja/możliwość, żeby przywrócić zawartość mojego koszyka, który się nagle sam, całkowicie opróżnił?

Miałam w koszyku kilka produktów i pozycji, które czekały "na lepsze czasy". Rzadko się jakaś oferta kończyła całkowicie - ale jeśli tak było, to pojawiał się komunikat na górze strony, więc łatwo było wyszukać inną ofertę na ten sam produkt.

To nie jest taka sytuacja - na górze strony nie pojawił się żaden komunikat, że jakakolwiek oferta się skończyła. To wygląda tak, jakby ktoś po prostu całkowicie opróżnił mój koszyk. Ale ani ja, ani nikt z domowników tego nie zrobił.

W każdym razie, czy jest jakaś możliwość przywrócenia zawartości koszyka?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sayyadina nie ma , ale może Masz ten koszyk na innym koncie lub w innym widoku ...

oznacz moderatorów

Sayyadina
#1 Nowicjusz

Mam jedno i to samo konto od 20 lat, więc to nie to. Ale dzięki za odpowiedź.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Sayyadina przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Żeby uniknąć takich sytuacji w przyszłości, polecam dodać oferty czekające na lepsze czasy do ulubionych. Wówczas na pewno nie znikną. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sayyadina
#1 Nowicjusz

No niestety, to są przyzwyczajenia z czasów kiedy nie było jeszcze funkcji 'ulubionych' xD

Ale spoko, może to mnie "nauczy" zmiany nawyków. Dzięki.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sayyadina sprawdź jaki masz widok bo to też może być problemem 😞

kostas11_1-1759422239929.jpeg

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Sayyadina
#1 Nowicjusz

Sayyadina_0-1760348133085.png

Nie mam podpiętej żadnej firmy pod konto, więc nawet nie mam takiej opcji zmiany widoku.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sayyadina to nie kwestia podpięcia, tylko jak kupujesz, allegro podzieliło na dwie platformy i rozdzieliło zakupy kliknij jak kupujesz firmowe czy prywatne i zobacz czy pojawi się stary koszyk 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Sayyadina
#1 Nowicjusz

Tylko tak jak wkleiłam screena powyżej - nie mam w ogóle takiej opcji. Przeszukałam chyba wszystkie menusy i opcje.

Poza tym, wg tego co jest widoczne u Ciebie, wybierasz czy kupujesz "prywatnie" czy "na firmę" - u mnie tej opcji nie będzie, bo ja kupuje tylko prywatnie.

oznacz moderatorów