Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Założyłem konto Biznes, dokonałem zakupu za kwotę >400zł opłaciłem na fakturę a dzisiaj wchodzę i mogę odebrać.. 20monet
Otrzymałeś 20 Monet. Gratulacje! Monety z akcji - 200 Monet za zakupy w ramach Allegro Biznes trafiły na Twoje konto!
Stan ze strony allegro na dzis:
Promocja trwa od 24.06.2021 do 16.07.2021 lub do wyczerpania puli 200 000 Monet.
Pozostało 75 800 Monet.
Dziękuję, już są 🙂
Posiadałas pewnie ⁹ monet już na koncie
Mam podobny problem, zamiast 200 monet dało mi w ramach tej promocji tylko 10 monet przez ten limit do 20. Proszę o przyznanie mi całości (jeszcze 190 monet).
@la_nika Mam podobny problem, zamiast 200 monet dało mi w ramach tej promocji tylko 10 monet przez ten limit do 20. Proszę o przyznanie mi całości (jeszcze 190 monet)!
@PPHUCiacho Monety zostały już naliczone
Witam. Proszę o przyznanie brakujących monet. Otrzymałem jedynie 20.
@THERMOMIX_SHOP Cześć, monety zostały naliczone.
Dzień dobry,
Mam ten sam problem, rozmawiałem z supportem i miałem zgłosić jeśli monety nie pojawią się na koncie. Na ten moment nadal ich nie mam (20 z 200 przyznano)
Z góry dzięki za pomoc
U mnie ta sama sytuacja - otrzymałem tylko 20 monet zamiast 200.
mam tak samo, co więcej w biznes pokazuje limit 50 monet na rok :)) bugfix#
@ite24 Monety powinny już znaleźć się na Twoim koncie. Jeśli informacja o limicie wciąż się wyświetla, to proszę o screen i zweryfikuję sytuację.
@maxprint2 dzięki za wiadomość, brakujące Monety trafiły już na Twoje konto.
Dzien dobry,
Niestety mam podobny problem jak powyżej. Mimo spełnienia warunków promocji przyznano mi jedynie 2 monety zamias 200...
Witam
U mnie to samo: Otrzymałeś 20 Monet. Gratulacje! Monety z akcji - 200 Monet za zakupy w ramach Allegro Biznes trafiły na Twoje konto!
Powinno wpaść 200 monet
Właśnie wskoczyło brakujące 180 monet!
Bo napisałeś na forum, publicznie 🙂
@Amicus_PT brakujące Monety już trafiły na Twoje konto.
@GALSPORT sprawa rozwiązana, Monety znajdziesz na swoim koncie.
Mogę prosić o interwencję na moim koncie. Też otrzymałem tylko 20 monet.