anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przyznano 20 zamiast 200 monet w akcji "200 Monet za pierwsze zakupy na Allegro Biznes"

MAMY ROZWIĄZANIE!
DigitalCraft
#1 Nowicjusz#

Założyłem konto Biznes, dokonałem zakupu za kwotę >400zł opłaciłem na fakturę a dzisiaj wchodzę i mogę odebrać.. 20monet

Otrzymałeś 20 Monet. Gratulacje! Monety z akcji - 200 Monet za zakupy w ramach Allegro Biznes trafiły na Twoje konto!

Stan ze strony allegro na dzis:

Promocja trwa od 24.06.2021 do 16.07.2021 lub do wyczerpania puli 200 000 Monet.

Pozostało 75 800 Monet.

oznacz moderatorów
206 ODPOWIEDZI 206
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Pl1910 Monety są już na Twoim koncie. 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Pl1910 Monety powinny już być dostępne na Twoim koncie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
fhuannakolek
#7 Wielbiciel#

Witam u mnie również 20 monet zamiast 200. Dostanę je w najbliższym czasie>

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@fhuannakolek Dzięki za zgłoszenie, proszę Cię o chwile cierpliwości. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

oznacz moderatorów
fhuannakolek
#7 Wielbiciel#

ok, dziękuję za odpowiedź.

oznacz moderatorów
fhuannakolek
#7 Wielbiciel#

Czekam na jakąś informację. Pozdrawiam

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@fhuannakolek Niestety nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie, więc poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

@Uskowo Tak, sprawdzimy tę sytuację i jeśli spełnieś warunki tej promocji naliczymy monety na Twoim koncie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Uskowo
#7 Wielbiciel#

Witam, sytuacja u mnie wygląda tak samo 20 zamiast 200. Da się coś z tym zrobić ?

pozdrawiam Robert.

oznacz moderatorów
GolebiewskiZ
#7 Wielbiciel#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  witam, wziąłem udział w promocji 200 monet za założenie konta firmowego i zrobienie zakupów i niestety otrzymałem tylko 20monet, dlaczego? 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Dlatego że tu ciągle o tym piszą i dopiero po upomnieniu się, dodają. Taki system.😁https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb Możesz poprosić tu:

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@GolebiewskiZ, jeśli spełniłeś warunki promocji, otrzymasz Monety w ciągu 3 dni kalendarzowych. Daj, proszę, znać, jeśli nie będziesz ich miał po tym czasie. 🙂

Maja
   Moderatorka

#7 Wielbiciel#

hej,

ja również otrzymałem wiadomość:

"Otrzymałeś 20 Monet. Gratulacje! Monety z akcji - 200 Monet za zakupy w ramach Allegro Biznes, 30.11 - 05.12.2021 trafiły na Twoje konto!" 

mimo to trafiło tylko 20 monet.

pozdrawiam

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@web-services Poprosiłam już o dokładne sprawdzenie Twojego konta, więc jeśli tylko potwierdzimy, że spełniłeś wszystkie warunki tej promocji, oczywiście naliczymy brakujące monety. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
web-services
#7 Wielbiciel#

ok @_HolaOla_  czekam na informacje

oznacz moderatorów
web-services
#7 Wielbiciel#

Witam ponownie @_HolaOla_ ,

nie dostałem ani monet, ani informacji że nie spełniam jakiegoś punktu.

Bardzo proszę o informację w mojej sprawie.

pozdrawiam

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@web-services jak obiecałam wracałam z dobrymi informacjami. Naliczyliśmy już brakujące monety na Twoim koncie. Dobrego dnia! 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
web-services
#7 Wielbiciel#

dziękuję, już jest ok 🙂

pozdrawiam

oznacz moderatorów
JustynaPar
#8 Zapaleniec#

Witam, również mam taki problem. Z promocji 200 monet otrzymałem tylko 20. Pisałem na messenger i tutaj, ale do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi. Natomiast na whatsapp dostałem info, że dopiero założyłem konto i jest limit 20 monet na miesiąc?

oznacz moderatorów
Rescuer87
#7 Wielbiciel#

Zakupiłem przedmioty za ponad 400zl po założeniu konta biznes i monet z promocji nie otrzymałem 😞

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@JustynaPar to prawda dla nowych kont jest ograniczenie monetowe, które powoduje problemy w naliczaniu tej promocji. Poprosiłam o przyznanie brakujących monet na Twoje konto, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!
@Rescuer87 w Twojej sprawie również napisałam. W tym przypadku monety w ogóle nie zostały dodane. Według regulaminu monety będą naliczone w ciągu 3 dni kalendarzowych od spełnienia warunków promocji, u Ciebie ten termin mija dziś wieczorem.
Wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów