Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Wczoraj klikając w stronę "obserwowane" okazało się, że wszystkie obserwowane aukcje, zniknęły. Problem występuje na Mozilli Firefox, Google chrome i telefonie z androidem. Wyczyściłem pamięć podręczna i ciasteczka, ale to nic nie pomogło. Dodając, do obserwowanych nowy przedmiot, strona jest dalej pusta. Miał ktoś może, podobny problem?
@johny191 Sprawdź proszę czy obserwowane oferty, których szukasz znajdują się tutaj: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/obserwowane
Ja używam Mozilli i nic nie zniknęło!
Allegro loklanie, działa bez problemu. Chodziło mi o zwykłe allegro, z którego ,miałem większość obserwowwanych, ofert, a które teraz są niewidoczne.
@johny191 Czy mógłbyś jeszcze przesłać zdjęcie lub zrzuty swojego ekranu, przedstawiające ten problem? Sprawdzimy to i wrócę do Ciebie z informacją, ale na razie proszę o cierpliwość.
Wszystko wróciło do normy, chcąc zrobić zrzut ekranu, zgłoszonego problemu, wszedłem w zakładkę obserwowane i wszystkie oferty, są widoczne z powrotem. Problem ustąpił na obu przeglądarkach i telefonie.
@_HolaOla_ Ale wiesz, że oferty dodane do obserwowanych na AL, wyświetlają się też w obserwowanych na allegro?😏
Tak czy owak wczoraj miałem to samo - obserwowane oferty pojawiały się i znikały przy kolejnych odświeżeniach strony. Dodatkowo moja oferta z AL dodana do obserwowanych (czy to z poziomu samego AL, czy też z poziomu listingu na allegro) pojawiła się w nich dopiero po dobrej godzinie... wraz z dwoma innymi z AL, które dodałem do obserwowanych bodaj ze 3 dni wcześniej.
Tak przy okazji mam bardzo ważne pytanie: dlaczego nie jest wysyłana mejlowa informacja o kończących się licytacjach na AL, które ma się dodane do obserwowanych ofert? Jaki jest sens obserwowanych na AL w takim przypadku? Bo chyba po to się tam wrzuca oferty, żeby dostać przypomnienie o kończącej się licytacji.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Tak wiem, podobnie jak o tym, że w ramach obserwowanych ogłoszeń z Allegro Lokalnie nie wysyłamy powiadomień mailowych i notyfikacji w aplikacjach mobilnych. Z uwagi na to, że autor wątku ogólnie opisał swój problem, zazwyczaj potrzebujemy więcej szczegółów, a najlepiej zdjęcia lub zrzuty pokazujące daną sytuację. Wówczas jesteśmy w stanie przekazać niezbędne informacje naszym zespołom technicznym. W tym konkretnym przypadku odnotowaliśmy opóźnienia u użytkowników, którzy maja bardzo dużą ilość obserwowanych ofert, ale wszystko działa już prawidłowo.
@_HolaOla_ "podobnie jak o tym, że w ramach obserwowanych ogłoszeń z Allegro Lokalnie nie wysyłamy powiadomień mailowych" - dlaczego? Jaki jest sens obserwować oferty, skoro nie dostaję mejla z przypomnieniem o ich rychłym zakończeniu? Równie dobrze mogę sobie ustawić budzik.
PS I jeszcze jedno: jeśli wrzuci się do obserwowanych jakąś ofertę z AL i ta się zakończy, to spada ona do zakończonych obserwowanych (i to jest OK). Jeśli natomiast ktoś wznowi tę ofertę, to dalej wisi ona w zakończonych (wiem, bo mam taką jedną).
@_HolaOla_ Dodam jeszcze, że taka oferta (po kliknięciu w nią, mimo ze wisi w zakończonych) jest aktywna na AL, ale po wejściu w profil użytkownika, który ją wystawia, nie widać jej na liście ofert🤣
ja mam identycznie, co ciekawe na tym samym kompie konta maja moje dwie siostry i im się wyświetlają oferty a mi nie przez to przegapiłem kilka obserwowanych licytacji
Przyłączam się do tematu, mam ta sama sytuacje, na żadnym urządzeniu (dwa różne komputery telefon tablet)i na żadnej przeglądarce nie działa zakładka obserwowane oferty. Przeglądarki wyczyszczone i resetowanie. Inne osoby logują się na swoje profile z tych samych urządzeń i problemu nie ma obserwowane są widoczne. Proszę o radę