Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, w jaki sposób mogę zwrócić produkt, który zakupiłem, a który został usunięty z listy zakupów?
Zakup został dokonany od użytkownika [edycja]
data zamówienia 25.01.2022 17:02
kwota 189.90 zł
Pozdrawiam Serdecznie
@slawexsdz
Jeżeli chcesz tylko zwrócić (tzn. już odstąpiłeś od Umowy) to wystarczy, że zapakujesz przedmiot i odeślesz (w ciągu 14 dni od odstąpienia) na adres podany przez Sprzedawcę w zakładce Zwroty.
Ci, którzy dopiero chcą skorzystać prawa do odstąpienia powinni (zgodnie z Art 27 i Art 34 Ustawy o Prawach Konsumenta):
1. Wysłać Sprzedawcy oświadczenie o odstąpieniu od zakupu (przykładowy formularz np. z oferty z zakładki Zwroty)
2. Równocześnie lub nie później niż 14 dni od wysłania oświadczenia - zwrócić (odesłać) rzecz.
@slawexsdz W mailu od Allegro po zakupie masz dane sprzedającego. Skontaktuj się z nim i zapytaj o adres do Zwrotów. Potem zapakuj towar i odeślij wraz z kartką włożoną do paczki, na której napisz, że rezygnujesz z zakupu. Na kartce wpisz dane sprzedawcy i swoje dane. To będzie Twoje odstąpienie od umowy. Możesz też napisać do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc i poprosić o przywrócenie usuniętego zakupu, a potem zrobić zwrot w zakładce Moje zakupy.
@slawexsdz Cześć. Przywróciłam zakup do Twojej zakładki Moje zakupy.
Witam ponownie. Niestety usunąłem produkt z listy zakupionych produktów Allegro. Chyba mam pecha, bo wydrukowałem etykietę zwrotu DPD pickup i niestety pod wpływem deszczu kod na etykiecie zamazał się, przez co osoba w punkcie nie przyjęła przesyłki. Czy mogę prosić o ponowne przywrócenie danych o zakupionym produkcie?
data zamówienia 25.01.2022 17:02
kwota 189.90 zł
Proszę o przywrócenie na listę Moje zakupy zakupu nr (8579790994) OE VAG ZAMEK TYLNEJ KLAPY SKODA FABIA II 07-15 (w celu dokonania zwrotu)
@Arturs2a to zamówienie jest widoczne w Twojej zakładce Moje zakupy.
Dobry wieczór czy jest też Pani w stanie mi pomóc ?
Chodzi o przywrócenie do zakładki KUPILAM - ukrytej prze zemnie aukcji
Tyczy się LCD Samsung M34 5g z kwietnia tego.roku
@-KaroMedia- Ten zakup jest widoczny na Twoim koncie
Dzień dobry,
czy może Pani przywrócić do zakładki MOJE ZAKUPY - ukrytej przeze mnie aukcji, dotyczącej zakupu z firmy Galeriajubilerska?
@mag1201 pewnie, bardzo proszę. Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.