Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A to jusz jest zgoda na raty ja doszło do etapu rzeby przelać 1zltego etamu
Kiedy zatwierdzisz warunki pożyczki, partner pożyczkowy poprosi Cię o przelanie 1 zł na podany rachunek, zalogowanie się do konta bankowego lub załączenie wyciągu bankowego, aby potwierdzić Twoje dane. Aby przelew weryfikacyjny się powiódł:
Partner pożyczkowy zwróci Ci przelaną złotówkę.
@Danielxxxx81 Tu masz więcej szczegółów; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/informacje-ogolne/jak-kupowac-na-raty-rKxBgYZnDIX Powyższy tekst także skopiowano z tego artykułu.
@Danielxxxx81 To będzie zgoda na raty, gdy bank sprawdzi Twoje dane osobowe. Trwa to około 1-2 dni robocze.
Ah to znaczy czy co podałem som te same c w wnosku
@Danielxxxx81 Tak, na tej podstawie sprawdzą Twoje dane. Jeśli wszystko się zgadza, prawdopodobnie w poniedziałek dojdzie do zakupu przedmiotu na raty.
Czemu jeżeli sie bierze na raty cza przelać 1 zl
To jest dla weryfikacji danych, zostanie ci ta 1zł zwrócona .
Kiedy zatwierdzisz warunki pożyczki, partner pożyczkowy poprosi Cię o przelanie 1 zł na podany rachunek, zalogowanie się do konta bankowego lub załączenie wyciągu bankowego, aby potwierdzić Twoje dane. Aby przelew weryfikacyjny się powiódł:
Partner pożyczkowy zwróci Ci przelaną złotówkę.
@Danielxxxx81 Na podstawie tego przelewu bank udzielający pożyczki sprawdzi Twoje dane osobowe. Musisz ten przelew zrobić ze swojego konta bankowego.
Po sprawdzeniu danych i jeżeli towar nadal będzie dostępny będziesz go miał w zakładce"Moje zakupy".