Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie bo wypłatę dostanę dopiero w środę czy jeśli kliknąłem zakupienie na allegro „kup teraz” ale nie opłaciłem i mam czas 7 dni na opłacenie to czy jeśli za te 2 dni opłacę to to czy sprzedawca (firma) zmienić cenę przed tym terminem czy zostanie taka jak jest aktualnie?
Jak będzie to opłacisz. Sprzedający nie ma możliwości anulowania zakupu.
Ale czy sprzedający może zmienić cenę podczas tego jeśli zamówienie jest nie opłacone czy nie czy cena zostanie dla mnie taka jaka jest do momentu opłacenia?
Jeśli kliknąłeś "kup teraz" na Allegro, ale nie opłaciłeś jeszcze zamówienia, a sprzedawca ustawił 7 dniowy termin na opłacenie, to cena powinna pozostać taka sama, jak była w momencie, gdy kliknąłeś "kup teraz". Zmiana ceny przez sprzedawcę po tym jak już dokonałeś kliknięcia "kup teraz" i przed opłaceniem zamówienia jest mało prawdopodobna. Jednakże, w sytuacji wątpliwości, zawsze warto skontaktować się ze sprzedawcą, aby upewnić się, że cena pozostanie taka sama do czasu opłacenia zamówienia.
Pytam ponieważ na stronie jego cena uległa zmianie już a na allegro jeszcze nie i nie chciałbym aby też się zmieniło