anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Daj znać, co o nas myślisz!" Jak wyłączyć tą głupią ankietę ?

kuba1550
#12 Orędownik

Co chwile wyskakuje ta głupia ankieta 😩 Wypełnię ankietę to zaraz znowu wyskakuje. Nie wypełnię jej to też wyskakuje. Jak chcę wypełnić ją jeszcze raz to wyświetla się komunikat: "Nie wysłano odpowiedzi na ankietę, bo już ich udzielono." Co to za bubel ? 😒

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27

Klaudiusz1983
#12 Orędownik

Klaudiusz1983_0-1618332121042.png

Nie wysłano odpowiedzi na ankietę, bo już ich udzielono.

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel

Zróbcie coś z tą ankietą.

Napisać nic nie można, bo co linijkę wyskakuje i uprzedzę: nie zmienię przeglądarki, nie będę nic instalować.

Nie bywam w innym miejscu w internecie z taką upierdliwością, jesteście najlepsi

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel

I nic się nie zmieniło w poziomie upierdliwości ankiety...

oznacz moderatorów

Wioletta2701
#14 Krzewiciel

@nat_not Mnie takie okienko pojawia się raz na jakiś czas. "Podziękuję" i jest ok., ale jak widać nie u wszystkich jest tak łatwo.

Pani Natalio, spytam wprost - nie drażni to Panią, kiedy wchodzi Pani na konkretną stronę internetową, a tu ni stąd ni zowąd wyskakuje okienko i blokuje czytaną treść/ wskakuje jakaś reklama i to nie raz, a częściej?

Ja w takim przypadku stronę opuszczam i sądzę, że to samo robi Pani.

Jeśli chcecie wiedzieć, czy to czy owo nam się podoba, zróbcie ankietę, na którą każdy dobrowolnie udzieli odpowiedzi.

Umieśćcie link lub przycisk i wystarczy.

Pewnej firmie, która przez internet sprzedaje torebki odpowiedziałam w komentarzu po entym mailu z prośbą o opinię, że są one dobrowolne i niech wreszcie przestaną nękać klientów. Kupiłam torebkę, byłam zadowolona wystawiłam opinię, a tu wciąż maile, by wystawić opinię, więc "poleciałam" na ostro.

Wiola
oznacz moderatorów

aplauz
#9 Pomysłodawca

"Nie można przyznać W punkt!

• W punkt! nie można przyznać wiadomości z następującego powodu:
  • Floodowanie W punkt!: Przekroczono limit 10 W punkt! dla wiadomości na godzinę."

Ciekawy jest ten komunikat. A więc, gdy chcę przyznać łapkę w górę dla jakiegoś komentarza i robię to częściej, niż 10 razy na godzinę - jestem flooderem. Natomiast jeśli Allegro co 3 minuty (co daje 20 razy na godzinę) atakuje mnie tą samą kretyńską ankietą... WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU. Ten problem jest wciąż aktualny mimo upływu lat. Jak widać, wysyłanie nas przez Allegro do narzędzi typu AdBlock, to krzyk rozpaczy tych, którzy administrują narzędziem (ankieta), którego nie umieją obsługiwać, ani okiełznać.

Podobna sytuacja była z powiadomieniami mailowymi, gdy Allegro mi pisało, że prosi mnie o podanie dodatkowych informacji w sprawie (numer). Po czym okazywało się (gdy wróciłem do wątku o numerze, o którym była mowa), że o nic mnie nie prosiło. Zwrócenie na to uwagi pracownikom za każdym razem kończyło się informacją zwrotną, że to automat tak działa i nie mają na to wpływu. Po wielu miesiącach bojów udało mi się dotrzeć do rozsądnego człowieka w Allegro, który mnie przeprosił za te incydenty i przekazał, że była to wina pracowników Allegro, którzy nie zamykając sprawy (numer) powodowali, że po jakimś czasie automat faktycznie informował mnie o tym, że proszono mnie o dodatkowe informacje, o które mnie jednak nie proszono. Ot, całe Allegro - 1100 najlepszych (tfu!) speców od IT w Polsce.

oznacz moderatorów

Wesola_Madzia
#10 Popularyzator

też mam ten problem, ciągle wyskakuje mimo wypełnienia

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Wesola_Madzia @AGLOPRIMA2 po wejściu na Gadane na górze strony powinniście zobaczyć taki komunikat o plikach cookies (wklejam go, bo ja długo nie zwracałam na niego uwagi i również dość często pojawiała się ankieta):

la_nika_0-1624887001427.png

Po zaakceptowaniu plików cookies i wypełnieniu ankieta nie powinna pojawiać się przez kolejne 30 dni. Czyli wypełnienie to jedno, ale ważne żeby jeszcze zaakceptować ciasteczka. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Wesola_Madzia
#10 Popularyzator

Ja mam zaakceptowane a ona i tak wyskoczy. Akceptuję za każdym razem kiedy wchodzę na stronę, a i tak wyskakuje powiadomienie o ankiecie. Nawet czyściłam dane przeglądarki i to nic nie dało i jak zmieniam przeglądarkę to też nic nie daje

oznacz moderatorów