Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak dostać " Super Sprzedawca" po 3 miesiącach na allegro i aż 18 transakcjach ???
Przypomina mi to jak kilkanaście lat temu sprzedający miał kilka pozytywów za groszowe transakcje i nagle kolejna duża transakcja okazała się przekrętem.
@janko_R Cześć. 🙂 Warunki dołączenia do programu Super Sprzedawca znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/jakosc-mojej-sprzedazy/czym-jest-program-super-sprzedawca...
Do programu nie musisz się zgłaszać, ani zapisywać.
Tytuł Super Sprzedawcy przyznajemy automatycznie. Wystarczy, że spełnisz poniższe warunki:
Tytuł Super Sprzedawcy utrzymasz tak długo, jak będziesz spełniać te warunki. Gdy go utracisz – możesz go odzyskać. Wystarczy, że spełnisz warunki programu, a już następnego dnia przyznamy Ci ponownie tytuł Super Sprzedawcy.
Jestem tylko kupującym.
" masz minimum 50 zamówień w ciągu ostatnich 30 dni" - jak się ma do 18 transakcji skomentowanych
@janko_R Liczba wystawionych komentarzy u sprzedającego nie równa się całkowitej liczbie transakcji. Nie każdy klient zostawia komentarz po transakcji.
@ko_alka Pozwól że cię poprawię : "Bardzo rzadko zdarza się iż klient wystawia komentarze o transakcji. Wiemy o tym problemie, ale nic z tym nie robimy"
Do chodzę do wniosku (niestety trochę późno) ze tytuł superprzedawcy jest dla zamydlenia oczu kupującym, smutne to jest.