anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

" Super Sprzedawca" po 3 miesiącach na allegro i aż 18 transakcjach

janko_R
#7 Wielbiciel#

Jak dostać " Super Sprzedawca" po 3 miesiącach na allegro i aż 18 transakcjach ???

Przypomina mi to jak kilkanaście lat temu sprzedający miał kilka pozytywów za groszowe transakcje i nagle kolejna duża transakcja okazała się przekrętem.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@janko_R Cześć. 🙂 Warunki dołączenia do programu Super Sprzedawca znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/jakosc-mojej-sprzedazy/czym-jest-program-super-sprzedawca... 

Do programu nie musisz się zgłaszać, ani zapisywać.

Tytuł Super Sprzedawcy przyznajemy automatycznie. Wystarczy, że spełnisz poniższe warunki:

• masz konto firmowe
  • Twoja jakość sprzedaży będzie na poziomie Super + lub Super przez co najmniej 14 z ostatnich 30 dni – nie muszą to być dni następujące po sobie
  • Twoja jakość sprzedaży będzie na poziomie nie niższym niż Dobry przez co najmniej ostatnie 30 dni
  • masz minimum 50 zamówień w ciągu ostatnich 30 dni.

Tytuł Super Sprzedawcy utrzymasz tak długo, jak będziesz spełniać te warunki. Gdy go utracisz – możesz go odzyskać. Wystarczy, że spełnisz warunki programu, a już następnego dnia przyznamy Ci ponownie tytuł Super Sprzedawcy.

oznacz moderatorów

janko_R
#7 Wielbiciel#

Jestem tylko kupującym.

masz minimum 50 zamówień w ciągu ostatnich 30 dni"  -  jak się ma do 18 transakcji skomentowanych

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@janko_R Liczba wystawionych komentarzy u sprzedającego nie równa się całkowitej liczbie transakcji. Nie każdy klient zostawia komentarz po transakcji. 

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@ko_alka Pozwól że cię poprawię : "Bardzo rzadko zdarza się iż klient wystawia komentarze o transakcji. Wiemy o tym problemie, ale nic z tym nie robimy"

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

janko_R
#7 Wielbiciel#

Do chodzę do wniosku  (niestety trochę późno) ze tytuł superprzedawcy jest dla zamydlenia oczu kupującym, smutne to jest.

oznacz moderatorów