anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Raty allegro błąd weryfikacji

pawelqwanacja
#7 Wielbiciel#

Zrobiłem przelew na weryfukacyjny na 1zl. Pieniądze wróciły a weryfikacja nie jest pomyślna 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

mwmonety
#21 Demiurg#

Wszystkie dane podane do weryfikacji muszą się zgadzać z tymi które masz dotychczas podane.

oznacz moderatorów

pawelqwanacja
#7 Wielbiciel#

I tak jest. Konto należy do mnie. Mało tego jest w Bnp. Czyli banku który owych rat udziela. 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@pawelqwanacja Jaki masz komunikat? Co się nie zgadza? Skontaktuj się z bankiem i to wyjaśnij. Możesz też skorzystać z rat PayU.

oznacz moderatorów

pawelqwanacja
#7 Wielbiciel#

Mam komunikat, niezgodności danych adresowych 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@pawelqwanacja  No więc sprawdź te dane na koncie Allegro, we wniosku o raty i na swoim koncie w banku. Muszą być takie same.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Sprawdź dokładnie jaki błąd wystąpił przy wpisywaniu tych danych ,adres musi być taki sam jak ten który jest podany w banku i na tę samą osobę czyli na ciebie.

oznacz moderatorów

pawelqwanacja
#7 Wielbiciel#

Faktycznie, jest błąd. Pobrałem potwierzenjeci okazuje się że w banku jest mój poprzedni adres zameldowania z przed kilku lat. 

oznacz moderatorów

pawelqwanacja
#7 Wielbiciel#

jeśli zamknę wniosek i cała procedurę  zaczne od początku  i nie będzie problemu 

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

No i nastała jasność ,teraz popraw i poczekaj na kolejną weryfikację.

oznacz moderatorów

pawelqwanacja
#7 Wielbiciel#

Zamknęłem wnioskek. Teraz kupić jeszcze raz i wypełnić poprawnie, dobrze rozumiem? 

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Tak zrób i powinno być dobrze.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@pawelqwanacja Tak, cały proces zakupu na raty zacznij od początku. Zwracaj uwagę na wszystkie dane osobowe. Ten pierwszy wniosek po nieudanej weryfikacji nie stanowi żadnej przeszkody, nie wiąże się to z żadnymi konsekwencjami. Status tego nieudanego zakupu ratalnego zmieni się po pewnym czasie w odpowiedniej zakładce na anulowany.

oznacz moderatorów