Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłem przelew na weryfukacyjny na 1zl. Pieniądze wróciły a weryfikacja nie jest pomyślna
Wszystkie dane podane do weryfikacji muszą się zgadzać z tymi które masz dotychczas podane.
I tak jest. Konto należy do mnie. Mało tego jest w Bnp. Czyli banku który owych rat udziela.
@pawelqwanacja Jaki masz komunikat? Co się nie zgadza? Skontaktuj się z bankiem i to wyjaśnij. Możesz też skorzystać z rat PayU.
Mam komunikat, niezgodności danych adresowych
@pawelqwanacja No więc sprawdź te dane na koncie Allegro, we wniosku o raty i na swoim koncie w banku. Muszą być takie same.
Sprawdź dokładnie jaki błąd wystąpił przy wpisywaniu tych danych ,adres musi być taki sam jak ten który jest podany w banku i na tę samą osobę czyli na ciebie.
Faktycznie, jest błąd. Pobrałem potwierzenjeci okazuje się że w banku jest mój poprzedni adres zameldowania z przed kilku lat.
jeśli zamknę wniosek i cała procedurę zaczne od początku i nie będzie problemu
No i nastała jasność ,teraz popraw i poczekaj na kolejną weryfikację.
Zamknęłem wnioskek. Teraz kupić jeszcze raz i wypełnić poprawnie, dobrze rozumiem?
Tak zrób i powinno być dobrze.
@pawelqwanacja Tak, cały proces zakupu na raty zacznij od początku. Zwracaj uwagę na wszystkie dane osobowe. Ten pierwszy wniosek po nieudanej weryfikacji nie stanowi żadnej przeszkody, nie wiąże się to z żadnymi konsekwencjami. Status tego nieudanego zakupu ratalnego zmieni się po pewnym czasie w odpowiedniej zakładce na anulowany.