anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Raty allegro i umowa z bankiem

Client:105757949
#7 Wielbiciel#
  • Zakupiłem poprzez allegro raty sprzęt. Poprawba weryfikacja i potwierdzenie umowy przebiegły pomyślnie. Niestety nie mam zadnej umowy na e-mailu co za tym idzie nie moge pobrac harmonogramu splat.  Czy oni nie wysylaja umowy na e-maila? Przecież skądś musze wziasc te wszystkie informacje. Czy zazwyczaj przed terminem splaty przychodzą sms o jej przypomnieniu? 
oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105757949 Sprawdź proszę folder ze spamem w swojej skrzynce. Zdarza się, że zagubione wiadomości trafiają właśnie tam. Jeśli ich nie znajdziesz, daj znać.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Niestety w spamie nie ma zadnej wiadomości.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:105757949 Poprosiłam o ponowne przesłanie mejla z umową, proszę Cię o chwilę cierpliwości 🙂 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ok bede czekac i odezwę się jak tylko dojdzie. Bardzo dziękuję 😉

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Musiała zostać wysłana umowa, jak masz zakupiony towar.😉

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Niestety nadal nic nie otrzymałam od Banku. Udalo mi sie jedynie na infolini otrzymać numer rachunku który jest niezbędny do otwarcia pliku z harmonogramem splat. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:105757949 A zakup widzisz w zakładce "Moje zakupy"?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak tutaj wszystko jest ok. Zakup jest już w przygotowaniu wiec mam nadzieje ze niebawem zostanie wyslany. Problem w tym ze nie mam umowy z banku. Ale umowa napewno zostala zawarya poniewaz otrzymalem juz harmonogram wplat. 

oznacz moderatorów