Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupiłem na raty telefon wczoraj. BNP przyznał mi limit odnawialny, zrobiłem przelew potwierdzający w kwocie 1 zł. Lecz od tamtego momentu nic. Telefon "wisi" w moim koszyku a nie ma żadnego odzewu. Czy może to być spowodowane tym, że przelew był zrobiony w niedzielę i potrwa to chwilę dłużej? Kupowałem już na raty i odzew zazwyczaj był od razu dlatego pytam.
Następnie wybierz plan spłaty, czyli liczbę rat, na które chcesz rozłożyć swoją płatność.
Potwierdź zakup kodem SMS, który otrzymasz na numer telefonu podany we wniosku o pierwszy zakup na Raty Od.nowa.
Gotowe!
Tak tylko podczas etapu podsumowania przekierowuje mnie na stronę PayU i każde wypełnić wniosek o limit który został mi już przyznany.
A może masz za mały limit do ceny zakupu ?
limit mam właśnie większy. Nie dostałem potwierdzenia że ta 1 zł doszło do nich
@mateuszkoscinski Weryfikacja danych po przelewie 1 zł trwa czasem chwilę, czasem znacznie dłużej. Poczekaj do jutra.
@mateuszkoscinski daj mi znać, jak sytuacja 🙂
@cloudcloud niestety zero odzewu :c mógłbym po prostu zrobić jeszcze jeden przelew na tą złotówkę ale zależało mi na czasie.
U mnie ten sam problem, wczoraj kupilam laptopa na raty po przelaniu złotówki nie mam żadnego odzewu co dalej, a laptop ciągle w koszyku.
@mateuszkoscinski niestety dane konta Allegro i konta bankowego nie są takie same. Tym sposobem konto nie zostanie zweryfikowane, a Ty nie otrzymasz rat. Osoba, do której należy konto powinna podpiąć swój rachunek bankowy i złożyć wniosek kredytowy.
Witam. Jeśli mam konto wspólne z mężem? To nie dostanę rat ? Taką dostałam informację , ze muszę być jedynym właścicielem konta..
@czarnuleczka70 Twoje konto jest współdzielone? Tj. dodałaś na nim małżonka?
Zerknij tutaj.
Dziękuję bardzo🤩😘
Dodałam męża do mojego konta na allegro i zaraz spróbuje działać dalej . Pozdrawiam
Jakie mogę porównać dane konta allegro i bankowego ? nie wiem co tam może się nie zgadzać