Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłam 3 rzeczy od sprzedającego na raty w Inbanku. Napisane było że umowa podpisana. Przelew weryfikacyjny Zrobiłam w czwartek a w piątek zwrócili. Nie mam jeszcze żadnej informacji czy mam te raty przyznane czy nie. W zakładce kupione nie ma tych rzeczy .
Czy ktoś może sprawdzić czy mam przyznane czy nie?
Z góry dziękuję
@aleksiaaak Weryfikacja Twoich danych osobowych na podstawie przelewu może potrwać 1-2 dni robocze lub nieco dłużej. Poczekaj, prawdopodobnie dziś lub jutro dojdzie do zakupu i przedmiot pojawi się w zakładce Moje zakupy.
A czy dostanę jakieś potwierdzenie że sprzedawca otrzymał pieniądze i wyślę przedmioty?
@aleksiaaak tak, dostaniasz wiadomość e-mail o tym, że Twoja wpłata została przekazana sprzedającemu 🙂 I będziesz mogła śledzić przesyłkę w zakładce kupione tak jak przy innych zakupach.
@la_nika rozumiem, dziękuję 🙂
@la_nika nadal cisza 😞 Czy może Pani sprawdzić co z tymi ratami?
@aleksiaaak Bank ma raczej 5 dni roboczych na rozpatrzenie, możesz skontaktować się bezpośrednio z bankiem kontakt@inbankpolska.pl lub 801-805-805.
@LEW433 Znowu wprowadzasz w błąd. Ma 7 dni, a nie 5.
@aleksiaaak Weryfikacja Twoich danych osobowych może potrwać 1-2 dni robocze. Maksymalnie może to być aż 7 dni roboczych. Jeżeli w tym czasie nie dojdzie do zakupu, Twoje dane mogą być niezgodne (inne we wniosku i inne w banku) lub przedmiot został sprzedany komuś innemu. Ewentualnie cena towaru uległa zmianie; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/raty-payu/mam-przyznane-raty-ale-przedmioty-nie-zostaly-kupi...
@aleksiaaak Cześć. Złożyłaś kilka wniosków - dwa z nich są jeszcze w trakcie weryfikacji. O ich wyniku zostaniesz poinformowana mailowo 🙂