Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam problem z ratami odnawialnymi zero. Kupując postępowałam wedlug wskazówek. Wypełniłam wniosek. Otrzymałam maila, że wniosek rozpatrzony pozytywnie. I że w ciągu 10 dni powinnam uruchomić limit odnawialny w allegro - bedzie mail lub komunikat na allegro. Nic nie ma. Transakcji rozpoczętych jest pięć. Nie da się ich anulować. W przedmiotach kupionych nic nie ma. Chcąc ponownie kupić na raty moge wybrać tylko raty payu, nie pojawia się już możliwość raty odnawialnych O co chodzi? Co powinnnam zrobić?
Robiłaś przelew weryfikacyjny w celu potwierdzenia danych? Wyjaśnij to z odpowiednim zespołem Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=03326446-3f17-47ae-adf1-2d52e1419d5a
W ratach od nowa musisz po przydzieleniu limitu zakupić produkty z automatu się nie kupią 🙂
Albo już został wykorzystany limit 😞
Limitu jakby nie widzę a przyznany podobno został z tym ze w mailu jest informacja ze mam go uruchomić w ciągu 10 dni i bedzie wiadomość jak to zrobić, a jej nie ma. Dziękuję za linki jak się skontaktowac z allegro bo nie mogłam tego znaleźć.
@Izka995 daj nam znać czy sytuację udało się wyjaśnić 🙂
Allegro anulowało transakcje i napisało, że nie dostałam kredytu, zostawiło jedną i ją zakończyło dziś rano. Przedmiot kupiony. Po prostu przez święta zablokowało się coś i pomimo pozytywnego rozpatrzenia wniosku, kredyt był nieaktywny do dziś rano. Dziękuję za pomoc