anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

raty zero

andrzej3aa1
#2 Obserwator#

Wczoraj tj 22.04.2025 wypełniłem wniosek o raty zero procent z tego co zauważyłem wniosek był  do alior banku. bank mi odmówił rat pisząc że nie ma dla mnie takiego kredytu. sytuacja wygląda dla mnie tak jak bank tylko zbierał dane klientów w tym przypadku moje.  Nie mam problemów ze zdolnością kredytowa. Nie jest możliwe bym nie otrzymał kredytu przy moich dochodach chciałem zakupić podnośnik na kwotę 14100 od firmy tm-group. jestem klientem od ponad 20 lat Allegro i ta sytuacja mnie bardzo zadziwiła ze mogło do tego dojść na allegro. Proszę wiec przede wszystkim jako pośrednik rat zero procent zgłosić do alior banku by wykasował wszystkie moje dane  osobowe jak i by zrobiły to instytucje którym to alior bank  udostępnił moje dane.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@andrzej3aa1 dane, które podałeś w trakcie wnioskowania są przetwarzane wyłącznie na potrzeby rozpatrzenia wniosku kredytowego. Nie są udostępniane dalej ani wykorzystywane w innych celach. 
Jeżeli ten bank odrzucił Twój wniosek kredytowy powinieneś mieć możliwość skorzystania z innego banku, w tym samym procesie wnioskowania o raty. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów