Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłam hulajnogę elektryczną, która po niecałym roku użytkowania nie działa - padła bateria, kupując dostałam gwarancję na rok, ale kupujący z Chin jest nieaktywny juz, co mogę zrobić, jak złożyć reklamację??
Wg prawa i tak powinien przyjąć reklamację, ale wg logiki masz pecha więc uważam że nic nie zrobisz, ale załóż dyskusję a może coś pomoże Allegro.https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Tak tak konieczne dyskusję a jak allegro miało by pomóc? Może wypłata pieniędzy z Protect co?
To tak Allegro ma na to ogromnie nieskończenie wiele funduszy z prowizji od polskich sprzedających, zawsz można uprościć regulamin wprowadzając kolejną opłatę.
@as27655 złóż reklamację przez dyskusję, po 14 dniach będzie wniosek do protect i dostaniesz odszkodowanie od allegro 🙂
@kostas11 marudzisz na koszty , ale ścieżkę do Protect wskazujesz autorowi wątku ,dał zarobić azjacie to niech kombinuje .
@mdrogeria ja pomyślałem w drugą stronę, skoro wpuścili chińczyków niech płacą bo i tak z nich tego nie ściągną 😄
@kostas11 a skąd myślisz będą na to mięli ?