Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z wprowadzeniem przez platformę Allegro zmian w zakresie katalogowania wszystkiego jak leci, co uniemożliwia mi znalezienie produktów których szukam jak i usunięcia opcji wyszukiwania w opisach, platforma kompletnie nie spełnia moich oczekiwań jako użytkownika.
Czy jest opcja aby odzyskać kasę włożoną w Allegro Smart? Może jak ludzie zaczną Wam masowo reklamować Smarta i żądać zwrotu kasy to się obudzicie.
Jestem wściekła jako kupujący. Czuje się autentycznie oszukana przez Allegro. Miesiąc temu odnowiona usługa i okazuje się, że będę zmuszona przenieść się na inne platformy.
Ależ to już było. Gdy wyłączyli wybór kuriera masa osób zrezygnowała. Prawdopodobnie stąd promocja na dostawy od 30 zeta. Szukają naiwnych...Piszesz do nich i zwracają kasę za nie wykorzystany okres. Podejrzewam, że najprędzej cokolwiek do nich dotrze jak będą raporty finansowe za 4rty kwartał, wiadomo korpo jest jak zakrapiana impreza, nikt nie wie co się tam dzieje, nawet oni sami.
@jattu93 Tak, możesz zrezygnować ze Smarta: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/rezygnacja-z-allegro-smart/jak-zrezygnowac-z-allegro-smart-i...
Tylko tak właściwie to powinni oddać nie za niewykorzystany tylko od czasu wprowadzenia testów kurierów, usługa nie działała i nie działa zgodnie z zawartą umową. A oni i tak się najtańszym kosztem wykręcają. Niechbym ja tak spróbowała klientom robić. I pomyśleć, ze ich 1.2 gwiazdki w jakości znów wysyła info o szkoleniach SS:) Czego oni chcą mnie nauczyć? Jak walczyć z własnymi klientami, czy jak ściemniać na maksymalna skalę?
O dzięki! Właściwie to chciałam też po prostu poruszyć tu temat, może ktoś też ma dylemat co teraz ze Smartem zrobić.
Mi się za m-c kończy więc nie ma problemu, ale zapewne jest to jakieś rozwiązanie, nie kupowanie ale widać że Allegro ma każde takie i podobne reakcje w głębokim poważaniu.
@LEW433 z tego co kojarzę to się nie zajmujesz sprzedażą internetowa ? powiem Ci z doświadczenia Ci co straszą to może 2 % użytkowników a i tak kombinują jak wyszukać (google, patenty itp. ) i kupują na Allegro, stawiam że dla 90 % kupujących nie ma to różnicy, kto przywozi, w dostawie może być napis Dostawa byle dotarło na czas i całe 🙂
Siedzę se czasem w Epace na kawce, wchodzą klienci i "ja po paczkę" "a czym dostarczona jaki przewoźnik" "paczka z allegro" pokazują telefon dopiero wiadomo gdzie szukać na regałach 😄
Allegro dobrze wie co robi, odpadnie im 2-3 % kupujących co wyrównają se własnymi dostawami 😄
A resztę trzyma tu smart, gwarancje ceny, monety, protect, allegro pay itp. nawet jak kiepsko się szuka to i tak kupią najwyżej przepłacą ale jest wygodnie, darmowo i wszystko w jednym miejscu 😄
A Ci co tu narzekają to głównie sprzedawcy, sam mam dość narzucania dostaw które są mi nie po drodze czy problematyczne 😞
Przeciez im się bardziej opłaca by mniej ludzi miało smarta bo jeszcze do tego dopłacają