Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem i zapłaciłem na Allegro z płatnością potwierdzoną przez Payu detektor Fazer 777. Zawsze mam potwierdzenie zakupu i ew, terminu dostawy. Nie wiem co się dzieje ale koszyk jest pusty i żadnego odzewu w sprawie. Payu twierdzi , że pieniądze zostały przelane za konkretny zakup i ewentualnej przyczyny tego stanu rzeczy należy szukać w Allegro. Z poważaniem Jan Rosa
@kolekcjonerpl jak kupiłeś, to nie będzie w koszyku, tylko
Nie logowałeś się od nowa i nie założyłeś przypadkiem nowego konta, a zakup został na starym? Masa ludzi nieświadomie tak robi... Bo nawet jak nie wysłał to na koncie musi być ślad po zakupie.
No chyba, że zakup był przez jakiegoś linka z FB czy O... wtedy polecam dla spokoju sumienia wycieczkę na komendę i zapomnienie o kasie...
@AnnaG-Antyki z innego konta, to zazwyczaj kupują tacy co mają login Client 12345678, bo ciężko spamiętać login 😉, ale może i tak było
To niestety musisz się na tamto zalogować. Jak byś nie dał rady to pisz tutaj Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc
@kolekcjonerpl na pewno jesteś zalogowany na właściwym koncie ?
...jeśli tak to ....zapytam czy dużo ?
Kupowałem na Allegro bez logowania z płatnością przez Payu , z konta Alior Bank.
@kolekcjonerpl nie da się zrobić zakupu bez logowania , zwyczajnie utworzyłeś kolejne nowe konto .