Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zacznę od tego, że sprzedawca prawdopodobnie nic nie zawinił. Problem polega na amatorszczyźnie "orlen paczka".
"Orlen paczka" przedmiot dostarczylo do innego punktu odbioru niż to wskazalem na allegro. Dwukrotnie interweniowalem w "Orlen paczka" i mnie zapewniano, ze przedmiot trafi do wlasciwego punktu. Okazalo sie, że przedmiot odeslali nadawcy. Nadawca przedmiotu nie otrzymal.
Nadal jestem zainteresowany tym przedmiotem i nie wiem co zrobic.
Orlen Paczka rżnie glupa i zglaszanie im czegokolwiek to strata czasu. Firma ktora w tym przypadku pokazala, że jakosc ich uslug, to 0/10. 👎👎👎
Nikt nie zerwie umowy z takiego powodu. Do tego Allegro patrzy całościowo na usługę, a tu Orlen Paczka nie wypada aż tak źle.
Na tej samej zasadzie ja mogę się domagać zerwania umowy z Inpostem, bo na palcach jednej ręki mogę policzyć ile przesyłek doręczyli bez konieczności składania reklamacji (od czasu wprowadzenie Paczkomatów). I jeszcze jak w przypadku Paczkomatów po prostu przesyłka dotrze po kilku dniach do właściwej maszyny, to w przypadku kuriera jest już dużo gorzej (paczka jest wg systemu doręczona, więc czego pan chce).