Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie zrozumcie mnie źle, bardzo lubię Allegro, ale kierunek w którym się zmienia jest bardzo niepokojący.
Allegro rozdzielając opinie produktu i sprzedającego spowodowało że coś co miało pomóc stało się idealnym sposobem na oszukiwanie kupujących fałszywymi opiniami.
teraz każdy sprzedawca "dobiera" sobie opinie do swojego produktu ...
za niedługo będziemy kupować końskie łajno z ocenami iphone 12
nie zdziwiłbym się jakby negatywne opinie zostały kasowane przez allegro na zgłoszenie sprzedawców pod tytułem "opinia tyczy się innego produktu"
Czy tylko mnie ten kierunek w którym allegro zmierza niepokoi?
@kolorafa Nie chcę wpływać na twoją sympatię do Allegro, ale sprzedający nie ma możliwości dobierania sobie opinii do produktu. Wszystkim zarządza Allegro i o wszystkim decyduje Allegro. Sprzedający nie ma nic do powiedzenia.
W takim wypadku to jest jeszcze bardziej niepokojące niż myślałem ... bo teraz nikt nie odpowiada za wprowadzanie kupujących w błąd.
@kolorafa Jest gorzej niż myślałeś, najlepiej nie wystawiać opinii produktu bo jest bez sensu.
Już kiedyś pisałem, jeśli kupisz robaczywe jabłka (może się zdarzyć) i napiszesz taką opinię to wszyscy sprzedawcy jabłek będą mieli opinię o robaczywych jabłkach.
Jest to efekt tak zwanej produktyzacji, nowego wynalazku Allegro
A jabłka jak wiadomo są różne.
Opinia produktu jest widoczna we wszystkich ofertach niezależnie od sprzedającego, każdy kupujący osobno wystawia komentarz sprzedającemu i osobno produktowi.😀