Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po wylicytowaniu dwóch przedmiotów od jednego sprzedającego w zakładce Moje zakupy zaznaczyłem obydwa aby dokonać płatności, okazało się że przesyłka będzie droższa niż pojedyńczo. W opisie dostawa było w obydwu licytacjach dostawa za 19 i maks 2 lub 5 przedmiotów w paczce. Jak mogę to rozdzielić aby opłacić osobno?
Teraz już nie rozdzielisz. Możesz zapłacić za całość bezpośrednio na rachunek bankowy sprzedawcy, poza Allegro, z jednym kosztem wysyłki.
Możesz też opłacić całość przez Allegro, a sprzedawca do paczki włoży Ci nadpłatę za wysyłkę.
Sprzedający nie zgadza się na opłacenie poza allegro/ bezpośrednio na konto przelewem.
@adriansukn Możesz zrezygnować z zakupu, zapytałbym moderatorów czy nie da się tego rozłączyć: @mr_oma @la_nika @_HolaOla_
@adriansukn Obecnie nie ma możliwości, aby rozdzielić płatność za zakupy w licytacji.
Dziękuję, z drugiej strony nie ciekawe to. Pojedyńczo zapłaciłbym jakieś 28 a teraz muszę zapłacić 38 chociaż w aukcjach było że można wysłać dwa przedmioty w jednej paczce za 19 zł.