Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, na moim koncie w zakładce Rozliczenia z Allegro, widnieje saldo -40gr. Ktoś tez tak ma? skąd to się w ogóle u mnie wzięlo? Nigdy nic nie sprzedawałem, a za zakupy płaciłem albo allegro Pay, które jest na czas albo za pobraniem.
Dawniej pobierali 20gr za wymianę monet na kupon , zobacz w historii
@djtomusss Mamy, takie kwoty wzięly się zapewne stąd że kiedy brali opłatę 0,20gr za wymianę monet, ale do 1zł się nie przejmuj tą opłatą.
@djtomusss Cześć 🙂 Na naliczone 40 groszy składają się dwie opłaty za wymianę monet na kupon w 2018 i 2019 roku. Jednorazowo wymiana monet na kupony kosztowała kiedyś 20 groszy, już tę opłatę zlikwidowaliśmy. Nie przejmuj się tą zaległością — jeśli kiedyś coś sprzedasz, to wtedy możesz uregulować tę opłatę. Do tego czasu rób zakupy i korzystaj z Allegro jak dotychczas 🙂
napusal
Mamy, takie kwoty wzięly się zapewne stąd że kiedy brali opłatę 0,20gr za wymianę monet, ale do 1zł się nie przejmuj tą opłatą.
Zeszły miesiąc nie opłaciłem 0,40 groszy . zapomniałem otrzymałem komunikat jeśli nie opłacę to zostanie zablokowana sprzedaż, zapłaciłem , id czasu do czasu uda się coś sprzedać .
Za durne 40 groszy zablokują sprzedaż
@Agent555 Nikt za 40 groszy nie zablokuje sprzedaży, proszę nie wprowadzaj w błąd.
@ko_alka przeczytaj sobie rozmowę z doradca na czacie , doradca wyraźnie napisał jeśli nie opłacę tej kwoty zostanie mi zablokowana sprzedaż .
Mam zapis tej rozmowy, podać ci numer czatu ,zobaczymy kto wprowadza w blad
Takie słowa padły od doradcy , poszukaj sobie tej rozmowy i przeczytaj .
Proszę mi nie pisać że wprowadzam w błąd taka odpowiedź uzyskałem od doradcy, a może to doradcy wprowadzają w błąd ,
To proszę lepiej wyszkolić doradców
@Agent555 Nie mam dostępu do tej korespondencji, ale już na pierwszy rzut oka widzę, że obecnie masz wyższą zaległość na saldzie niż 40 groszy.
@ko_alka wtedy chodziło o 40 groszy.
Rozmowa była z konsultantka Żaneta , nazwisko tutaj na forum nie będę pisał
Doprecyzuje wypowiedź przeczytałem tą rozmowe kilka minut temu, doradca napisał że blokada może zostać nalizona , zarazem przepraszam za błędną wypowiedź że blokada zostanie nałożona