anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozpoczeta dyskusja trwa i nie ma końca

aniutkab12
#7 Wielbiciel#

Mam problem ze zwrotem towaru zakupinego od Chińczyka na allegro. Towar zaraz po sprawdzeniu oddałam pod adres wydrukowany z allegro darmowo. Towar do mnie wrócił z adnotacja że pod wskazanym adresem nie ma już tej firmy.  Otworzyłam dyskusje i trwa ona 2 tyg. sprzedawca najpierw chciał mi dać jakiś rabat ale go nie wzięłam chce oddać,  nie wystawia zlecenia odbioru a pomóc allegro wzywana co rusz pisze tylko ze mam czekać na odpowiedź sprzedawcy i tak piszemy sb beż końca.  Na czym ma polegać pomóc allegro skoro nie egzekwują od sprzedawcy podstawowej sprawy jak właściwy adres i polecenie odbioru???? Co ja mam zrobić w tej sytuacji kto mi może pomóc????

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

Hmm, nie egzekwują tylko od Chińczyków.Polski Sprzedawca już dawno postawiony byłby do pionu.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Odznacz dyskusję jako nierozwiązaną.

oznacz moderatorów

aniutkab12
#7 Wielbiciel#

Co mi to da, boję się że stracę możliwość interweniowania. Myślałam że pom allegro polega na pomaganiu a nie przeciąganiu sprawy w nieskończoność 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@aniutkab12 Jak co da, dostaniesz możliwość złożenia wniosku o rekompensatę. Właśnie jak  nie oznaczysz to możesz stracić.

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@aniutkab12 przed chwilą poprosiłam nasz support o zabranie głosu w dyskusji. Mam nadzieję, że sprawa szybko i pozytywnie się wyjaśni.

Paula
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów