Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem ze zwrotem towaru zakupinego od Chińczyka na allegro. Towar zaraz po sprawdzeniu oddałam pod adres wydrukowany z allegro darmowo. Towar do mnie wrócił z adnotacja że pod wskazanym adresem nie ma już tej firmy. Otworzyłam dyskusje i trwa ona 2 tyg. sprzedawca najpierw chciał mi dać jakiś rabat ale go nie wzięłam chce oddać, nie wystawia zlecenia odbioru a pomóc allegro wzywana co rusz pisze tylko ze mam czekać na odpowiedź sprzedawcy i tak piszemy sb beż końca. Na czym ma polegać pomóc allegro skoro nie egzekwują od sprzedawcy podstawowej sprawy jak właściwy adres i polecenie odbioru???? Co ja mam zrobić w tej sytuacji kto mi może pomóc????
Hmm, nie egzekwują tylko od Chińczyków.Polski Sprzedawca już dawno postawiony byłby do pionu.
Odznacz dyskusję jako nierozwiązaną.
Co mi to da, boję się że stracę możliwość interweniowania. Myślałam że pom allegro polega na pomaganiu a nie przeciąganiu sprawy w nieskończoność
@aniutkab12 Jak co da, dostaniesz możliwość złożenia wniosku o rekompensatę. Właśnie jak nie oznaczysz to możesz stracić.
@aniutkab12 przed chwilą poprosiłam nasz support o zabranie głosu w dyskusji. Mam nadzieję, że sprawa szybko i pozytywnie się wyjaśni.