Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry
Dostałam od Państwa wczoraj maila z rozwiązaniem umowy. Jestem zszokowana i nie znam powodu takich decyzji . Bardzo prosze o wyjaśnienia. Jestem allegrowiczem od conajmniej 12 lat i nie rozumiem wysłanego maila.
@Kinga2515 dokładnie, to jesteś z nami od 16 lat i 6 miesięcy😉, a ten e-mail dotyczy Twojego drugiego konta, którego nie używałaś
Powodem jest to ,że Masz stare , zapomniane i dawno nie używane konto i tego dotyczy otrzymana przez Ciebie wiadomość , zweryfikuj jej treść oraz login konta , na pewno nie chodzi o konto Kinga2515
Witam.
Allegro w ostatnim czasie zamyka konta na których od co najmniej 5-ciu lat nie było zakupów, lub nie było wystawionych ofert sprzedaży.
Zanim konto zostanie zamknięte przychodzą 3 wiadomości:
1) Wkrótce możemy usunąć Twoje konto
2) Przypomnienie: wkrótce możemy usunąć Twoje konto
3) IMIĘ NAZWISKO (NAZWA KONTA) Twoja umowa została rozwiązana
a przynajmniej tak było w moim przypadku.
Jeśli korzystasz z konta regularnie, to wiadomość dotyczy zapewne innego.
Sprawdź nazwę użytkownika (nie imię i nazwisko tylko login/nazwę) w otrzymanych mailach i porównaj, czy podana tam nazwa jest taka sama jak nazwa konta z którego teraz korzystasz.
Zapewne nie. Bo tak jak wielu przed Tobą albo zapomniałaś, że założyłaś więcej kont, albo co jeszcze bardziej prawdopodobne, założyłaś te konta "nieświadomie", choćby przy okazji wymiany smartfona i instalacji nowej aplikacji.
Poza tym, jeśli możesz się na jakieś konto zalogować, to konto to z całą pewnością nie zostało zamknięte.
Pozdrawiam. Marek.