Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
przejrzałem sobie rubrykę " super cena " i jestem zdumiony ponieważ ceny tam pokazane to normalne ceny
detaliczne jakie występują normalnie w sklepach z drobnym AGD , i podpowiedzi " wybieraj przedmioty z super ceną , sugerujące że te przedmioty można nabyć nieco taniej , co jet kompletną nieprawdą , warto pamiętać że UOK " urząd ochrony konsumentów " może nałożyć na Allegro bardzo wysoką karę za wprowadzenie kupujących w błąd , sugerującym im coś co jest niezgodne z prawdą
Myślę, że pod kątem prawnym wszystko jest w porządku, "super" to hasło nic nie znaczące, każdy sprzedawca będzie twierdził, że ma super ceny 🙂
Ja jak widzę ofertę promowaną w ten lub inny sposób to zakładam, że jest drożej niż normalnie - bo opłaty za promowanie trzeba wliczyć w cenę.
@piotr4325 Wszelkie tego typu zachęty (super cena, okazje, przeceny) to moim zdaniem tylko chwyt marketingowy, a ceny produktów są na zwyczajnym poziomie, albo nawet droższe od sprzedawanych na zwykłych aukcjach, nie warto zwracać na to uwagi.
@piotr4325, aby przyznane zostało oznaczenie SUPER CENA, oferta musi spełnić wszystkie poniższe warunki:
Więcej na ten temat znajdziesz tutaj.
ta super cena to trochę pic na wodę, bo zapomniano wspomnieć w punktach powyżej, że wystarczy aby dany produkt był dostępny tylko u dwóch sprzedawców i na tej podstawie allegro wrzuca opis super cena. Dwie osoby to sprzedają i już mamy pewność, że jest to najtańsze ? A jak ktoś ma tanio, ale np. produkt jest unikatowy, bo nikt inny go inny nie sprzedaje, to już na taki dopisek się nie załapie, bo nie spełnia tych kryteriów 😞
Inna sprawa, że cwaniaczki mogą to wykorzystać podpinając się pod inne oferty ze swoimi lipnymi parametrami, a ceną troszkę niższą i już mają takie hasło na swojej aukcji. Kolejny obszar do nadużyć.
@mikeza, zastrzegliśmy, że oznaczenie może zostać nieprzyznane nawet, gdy oferta spełni powyższe warunki.
Tak czy siak przekazałam Twoją opinię w odpowiednie ręce. 🙂
Tak wystawiane aukcje mają tę "super cenę" tylko wizerunkowo i mogą sobie pozwolić tylko wielcy sprzedawcy .Dla mnie super cena to może być tylko w licytacji o ile się uda w ten sposób kupić taniej niż u innych sprzedawców w opcji KUP TERAZ.