Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam w piątek zamówiłam sluchawki bezprzewodowe i dziś do godziny 11 miały przyjść niby paczka do odebrania a nie mam ani kodu nic proszę o wyjaśnienie sprawy lub proszę oddać pieniądze
A kto ma Ci zwrócić pieniądze? kontaktowałaś się ze sprzedającym, napisz coś więcej o tym zakupie od kogo i jak wysyłka z Allegro to kod odbioru masz w zakładce "Moje zakupy", mail sms.
Kiedyś w pickupie miałam taki numer, ze paczka do odebrania, a kody przyszły dopiero z godzinę później więc może jeszcze dojdą. Nie wiem jaki to przewoźnik, w allegro one to rekordy dziwnych akcji pobijają, z pozostałymi zwykle problemu nie ma, do inpostu wystarczy zadzwonić to sprawdzą. Ogólnie ostatnia część z oddaniem pieniędzy to do sprzedawcy nie na forum, a w sprawie kodu to do przewoźnika. Powinny przyjść na sms, maila i w allegro też być... Jak paczka czeka dłuższy czas bez tych kodów to spróbuj moderację poprosić o sprawdzenie.
@Client:107239701 zerknij do szczegółów zakupu , często po lewej stronie u góry figuruje kod do odbioru , na wszelki wypadek rozwiń szczegóły i zweryfikuj podany numer telefonu .