Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Loteria Shaker to oszustwo nie ma ofert za 1 zł, klikam w wyznaczonych godzinach
@Agent555 Cześć. Przykro mi, że tak uważasz, ale w ramach Shakera pojawiają się oferty od 1 zł. Mogą być to oferty za złotówkę lub droższe. Trzeba regularnie to sprawdzać (kilka dni temu była do wytrzaśnięcia np. kawa za 1 zł).
Każda loteria ma na celu przyciągnięcie kupujących i zysk, nikt nie dopłaca do tego, czyli w zasadzie nie oszustwo tylko naciąganie a za wygrane i tak zapłacą kupujacy.😁
@ko_alka ehhh ... też bym ,, trząchnął ,, tylko tochem za stary .
@mdrogeria Oj tam opowiadasz, nikt nie jest za stary. 🙂 Wystarczy telefon i apka Allegro
@ko_alka nooo.... telefon wisi na ścianie ino korpka się urwała , a po japka chodzę nocą do sadu somsiada .
@mdrogeria Teraz się do tego używa apki w telefonie, a nie jak kiedyś ten tego do tego, że tak powiem tradycyjnie. Ale używając apki to historia zakończy się tak samo jak z ptaszkami dodo.
@drekenzes trza by @ko_alka zapytać czy poszła by ze mną na japka .
@mdrogeria nie tylko Ty chodzisz nocami po sadach somsiada i nie na japka, tylko na popcorn 🙂
@drekenzes nie moje klimaty , jak człowiek w dzieciństwie rybaka na loda bambino dostał to tydzień w skowronkach chodził ..... pozostanę jednak przy jabłkach .
oferta za 1 zł jest oszustwem bo nawet ze smart dostawa jest płatna więc koszt realny to od 8 zł z dostawą lub od 12 zł
Allegro shaker to handlowe oszustwo:
- brak podanej ilości produktów
- brak podanej informacji na temat czy produkt jest wyprzedany
-nawet chęć zakupy po 2 sekundach staje się już niemożliwa
-brak podanej ceny po tym jak produkt jest juz wyprzedany
Ogólnie dwa razy udało mi się kupić za złotówkę, ale np. dziś po natychmiastowym kliknięciu zakupu wyskoczył komunikat "ups mamy problem, odśwież". Po kilku sekundach gdy towar wyprzedany, to aplikacja działa już poprawnie.
Lepiej nie robić takich promocji, aniżeli robić ludzi w bambuko Allegro! 🤬