anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Shoppingo

Client:114177936
#7 Wielbiciel
Witam,

jest to trzecie konto z którego Pani do nas pisze. Jeżeli będzie nam Pani wysyłała dalej te wiadomości jak na dwóch poprzednich kontach ponownie wniesiemy sprawę do Allegro w celu blokady.

Pozdrawiam,
Shoppingo

Pomoc mi nie zablokowanie na Allegro Client[edycja] [edycja] . Ona pani shoppingo zablokowanie na konto do mnie to pomoc mi na Allegro. Pozdrawiam Paulina [edycja]. Mam problem to zablokowanie . Zapraszamy to będzie do kontakty

Pomoc mi to problemy mam zablokowane na Allegro
Pozdrawiam [edycja]
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:114177936  jak chcesz odblokować konto, to pisz 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:114177936. Kwestię blokady konta możesz wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej z naszym działem bezpieczeństwa.

Widzę, że już kontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie w korespondencji o numerze 55170972. Ostatnią wiadomość wysłaliśmy do Ciebie dzisiaj o 19:51. Jeśli masz dodatkowe pytania, to proszę, zadaj je w odpowiedzi na wiadomość mailową. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:114177936
#7 Wielbiciel

Pomoc mi nie zablokowanie na Allegro Client[edycja] [edycja] . Ona pani shoppingo zablokowanie na konto do mnie to pomoc mi na Allegro. Pozdrawiam Paulina [edycja]. Mam problem to zablokowanie . Zapraszamy to będzie do kontakty

Pomoc mi to problemy mam zablokowane na Allegro
Pozdrawiam [edycja]
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:114177936  Pani shoppingo , czyli Pan Piotr zgłosił Twoje konto, bo pewnie kupowałaś i nie płaciłaś za  zakupy🤔

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@MiMary  jeszcze tu😉

KOGIEL_T_0-1761850930619.png

oznacz moderatorów