Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomoc mi nie zablokowanie na Allegro Client[edycja] [edycja] . Ona pani shoppingo zablokowanie na konto do mnie to pomoc mi na Allegro. Pozdrawiam Paulina [edycja]. Mam problem to zablokowanie . Zapraszamy to będzie do kontakty
Pomoc mi to problemy mam zablokowane na Allegro@Client:114177936 jak chcesz odblokować konto, to pisz
Cześć, @Client:114177936. Kwestię blokady konta możesz wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej z naszym działem bezpieczeństwa.
Widzę, że już kontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie w korespondencji o numerze 55170972. Ostatnią wiadomość wysłaliśmy do Ciebie dzisiaj o 19:51. Jeśli masz dodatkowe pytania, to proszę, zadaj je w odpowiedzi na wiadomość mailową.
Pomoc mi nie zablokowanie na Allegro Client[edycja] [edycja] . Ona pani shoppingo zablokowanie na konto do mnie to pomoc mi na Allegro. Pozdrawiam Paulina [edycja]. Mam problem to zablokowanie . Zapraszamy to będzie do kontakty
Pomoc mi to problemy mam zablokowane na Allegro@Client:114177936 Pani shoppingo , czyli Pan Piotr zgłosił Twoje konto, bo pewnie kupowałaś i nie płaciłaś za zakupy🤔