Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprawdziłam właśnie swoją pocztę i zauważyłam że 9 lipca ok godziny 18 dostałam wiadomość, że ktoś zmienił hasło do mojego konta. Ustawione zostało również logowanie za pomocą telefonu. Nie mogę nic z tym zrobić ani odzyskać konta. Bardzo mi zależy na szybkiej pomocy ponieważ są tam moje dane takie jak numery telefonów, adresy czy pełne imiona i nazwiska. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania by pomóc zweryfikować swoją tożsamość
Tu poproś o pomoc: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Cześć @Client:136225046, widzę, że zgłosiłeś już sprawę poprzez formularz.
Przekazałem również Twoje zgłoszenie do Działu Bezpieczeństwa 🙂
Dziękuje bardzo, oczekuje na kontakt w tej sprawie.
Cześć @Client:136225046, z tego co sprawdziliśmy, Twoje hasło zostało automatycznie zresetowane ze względów bezpieczeństwa. Nie doszło do włamania na konto.
Sprawdź proszę w swojej skrzynce mailowej czy masz możliwość wygenerowania nowego hasła.
Tak tylko w momencie gdy chcę zmienić hasło pokazuje mi że kod dostępu zostal wysłany na numer telefonu który nie jest mój. Więc nie mam możliwości zmiany hasła bez dostępu do tego telefonu
@Client:136225046 To w tej sytuacji kontaktuj się proszę wyłącznie przez formularz. My na forum niestety nie mamy jak tego zweryfikować 😞