anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skradzione konto, jak je odzyskac

Client:136225046
#7 Wielbiciel

Witam sprawdziłam właśnie swoją pocztę i zauważyłam że 9 lipca ok godziny 18 dostałam wiadomość, że ktoś zmienił hasło do mojego konta. Ustawione zostało również logowanie za pomocą telefonu. Nie mogę nic z tym zrobić ani odzyskać konta. Bardzo mi zależy na szybkiej pomocy ponieważ są tam moje dane takie jak numery telefonów, adresy czy pełne imiona i nazwiska. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania by pomóc zweryfikować swoją tożsamość

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:35386082
#16 Inspirator

Tu poproś o pomoc: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Client:136225046, widzę, że zgłosiłeś już sprawę poprzez formularz.
Przekazałem również Twoje zgłoszenie do Działu Bezpieczeństwa 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dziękuje bardzo, oczekuje na kontakt w tej sprawie.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Client:136225046, z tego co sprawdziliśmy, Twoje hasło zostało automatycznie zresetowane ze względów bezpieczeństwa. Nie doszło do włamania na konto.
Sprawdź proszę w swojej skrzynce mailowej czy masz możliwość wygenerowania nowego hasła.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Tak tylko w momencie gdy chcę zmienić hasło pokazuje mi że kod dostępu zostal wysłany na numer telefonu który nie jest mój. Więc nie mam możliwości zmiany hasła bez dostępu do tego telefonu

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:136225046 To w tej sytuacji kontaktuj się proszę wyłącznie przez formularz. My na forum niestety nie mamy jak tego zweryfikować 😞 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów