Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, skradziono mi konto mailowe, facebook, allegro... padłem ofiarą wyłudzenia ktoś wykorzystał mój kod blik pod pretekstem ZNAJOMEGO, zakupił kartę podarunkową, wykorzystał kod, czy jestem w stanie to jakoś zareklamować i odzyskać pieniądze? Jeśli potrzeba jeszcze jakiś informacji to chętnie podam...
@Client:77387435 niestety z blikiem nic nie wymyślisz, musisz zgłosić na policję
@Client:77387435 napisz do nas proszę przez formularz kontaktowy i tam podaj m.in adres mailowy jaki został skradziony.
Maila odzyskałem, zabezpieczyłem i odzyskałem konto allegro, niestety pieniądze poszły na jakąś kartę podarunkową.
@Client:77387435 przykro mi - natomiast tak jak pisał @KOGIEL_T temat skradzionych pieniądzy zachęcam zgłosić na policję.
Jaka szansa jest na odzyskanie tych pieniędzy jeśli były one dawane przez KOD BLIK?
@Client:77387435 to już pytanie nie do nas.
Z doświadczenia wiem, że trudno odzyskać takie środki, natomiast też były przypadki gdzie to się udało, więc szansa zawsze jest.
Dziękuje w takim razie, zgłoszę to na policję może się uda, kwota to 500zł. Pozdrawiam
@Client:77387435 trzymam kciuki!! Wszystkiego dobrego! ☀️