anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skradziono mi konto mailowe

Client:77387435
#2 Obserwator

Witam, skradziono mi konto mailowe, facebook, allegro... padłem ofiarą wyłudzenia ktoś wykorzystał mój kod blik pod pretekstem ZNAJOMEGO,  zakupił kartę podarunkową, wykorzystał kod, czy jestem w stanie to jakoś zareklamować i odzyskać pieniądze? Jeśli potrzeba jeszcze jakiś informacji to chętnie podam...

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Client:77387435  niestety z blikiem nic nie wymyślisz, musisz zgłosić na policję

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:77387435 napisz do nas proszę przez formularz kontaktowy i tam podaj m.in adres mailowy jaki został skradziony.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Maila odzyskałem, zabezpieczyłem i odzyskałem konto allegro, niestety pieniądze poszły na jakąś kartę podarunkową.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:77387435 przykro mi - natomiast tak jak pisał @KOGIEL_T temat skradzionych pieniądzy zachęcam zgłosić na policję.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Jaka szansa jest na odzyskanie tych pieniędzy jeśli były one dawane przez KOD BLIK?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:77387435 to już pytanie nie do nas. 

Z doświadczenia wiem, że trudno odzyskać takie środki, natomiast też były przypadki gdzie to się udało, więc szansa zawsze jest.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

#2 Obserwator

Dziękuje w takim razie, zgłoszę to na policję może się uda, kwota to 500zł. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:77387435 trzymam kciuki!! Wszystkiego dobrego! ☀️

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów