Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego sprzedający mając ofertę smart nie oferuje przesyłki kurierskiej dla zakupów powyżej kwoty 100 zł tylko w dalszym ciągu paczkomat
Bo może?
Bo może nie ma czasu na zabawę z kurierami? Pracuje cały dzień, wieczorem pakuje i jedzie sobie kiedy chce i nadaje wszystkie przesyłki w kilka minut.
Obsługa kurierska wymaga obecności w godzinach pracy kurierów. Znasz ten dowcip?
Kurier SMS: Dostarczę przesyłkę pomiędzy 14:00 a 16:00.
Klient SMS: Po 17:00 dopiero będę w domu!
Kurier SMS: Ja też.
przy SMART kurierze sprzedający musi doplacic minimum 5zł by klient mial paczke za darmo
to tak zwany "rabat transakcyjny"
@king401 nie jest do tego zobligowany, tak naprawdę nie ma obowiazku oferowania smarta, to wolna wola. Akurat z kurierami jest tak, że trzeba dopłacać do paczek, nie każdy się chce w to bawić. Ja też mam smarta tylko dla przesyłek pocztowych, a dla kurierskich już nie.
"Bo może nie ma czasu na zabawę z kurierami? Pracuje cały dzień, wieczorem pakuje i jedzie sobie kiedy chce i nadaje wszystkie przesyłki w kilka minut.
Obsługa kurierska wymaga obecności w godzinach pracy kurierów. "
Rozumiem że kolega o parcel shopach nie słyszał...
Zawozi się paczkę lub furę paczek do parcel shopu i tam się je nadaje, bez kiblowania w domu i czekania kiedy kurier raczy się zjawić.
W różnych, w promieniu ~400m od miejsca zamieszkania mam trzy czynne do 21:00 lub dłużej.
@glenmoranghie - ale dłużej niż paczkomat?