Mam opłaconą opcje SMART za zakupy od 40 zł. Kupując towar wart 99 zł mi pokazuję że Smart od 100zł. Co to za naciągania? Po jaką cholerę takie kombinowanie?
@grzymalow SMART od 100zł jest przy wysyłce kurierem. Natomiast od 40zł jest paczkomat lub odbiór w Żabce, Ruchu-ruchu albo Orlen, agencja pocztowa czy urząd pocztowy.
Próbowałem zamówić towar ważący ok 400 gr jeden komplet. Brak opcji odbioru w Żabce czy urzędzie pocztowym.
Bo nie każdy sprzedawca oferuje wysyłkę Pocztą. Sam od początku epidemii zrezygnowałem z tego przewoźnika i zostałem tylko przy Inpoście. Ja np. SMART oferuję tylko do paczkomatów. Nawet do kuriera tego nie oferuję. Więc musisz indywidualnie patrzeć na warunki dostaw u danego sprzedawcy. Wystarczy kliknąć "szczegóły dostawy" na aukcji jaka Cię interesuje i jest wszystko czarno na białym.
zaraz sie posypią negi za kombinowanie i nieudostępnianie odbioru w żabce czy ruchu 🙂
przed zakupem zapoznaj sie z formami dostawy.Ponadto jesli interesuje Cie zakup w ramach programu SMART to wybieraj opcje wysylki oznaczone wlasnie tym logiem
@grzymalow Smart ma swoje warunki i są to różne oprócz tego że go wykupiłeś to jeszcze sprzedawca musi je udostępniać a tak ogólnie z taką wagą to rzadko ktoś wyśle za darmo Przeczytaj opis Smart na Allegro pomoc ,tam wszystko jest