Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dostałam smsa w sprawie NIBY jakiegoś zamówienia tyle że nic nie zamawiałam i dokładnie to kilka razy sprawdziłam, SMS był trochę podejrzany czy możliwe jest oszustwo w taki sposób poprzez allegro przez osoby trzecie? Sprzedający w smsie jeszcze podał swoje imię i nazwisko czy mogę jakoś sprawdzić czy ktoś taki istnieje ze sprzedających na allegro?
Jeśli niczego nie zamawiałaś, to nie zwracaj uwagi na ten SMS, nic nie odpisuj w nic nie klikaj. Przy ewentualnych zakupach sprawdzaj swoją pocztę i konto Allegro.
@Client:40486086 Jeśli jesteś pewna, że nic nie zamawiałaś, to prawdopodobnie próba oszustwa. Co dokładnie znajdowało się w treści tej wiadomości?
Nie koniecznie musi to być próba oszustwa, tym bardziej że nie podałaś treści sms-a, więc możemy tylko zgadywać. Wystarczy że jakakolwiek klient składając zamówienie pomyli się w cyfrze podając swój numer telefonu i już. Swoją drogą jako sprzedawca, zauważyłem że wielu klientów Allegro nie potrafi nawet wpisać poprawnie telefonu komórkowego w wymaganym przez np. InPost formacie 9 cyfrowym, ale ze względu na to, że kupującym może być każdy, to Allegro powinno zweryfikować prawidłowość przesyłanych danych swojego użytkownika, no cóż nie robi tego.