anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Snajper.net

MichaL_B1
#7 Wielbiciel

Korzystam ze snajpera od lat. Niestety od ok. tygodnia pojawil sie problem. Usunąłem powiazane konto allegro z powodu pojawienia sie komunikatu o zlym haśle. Niestety próby ponownego dodania konta allegro w ustawieniach snajpera spełzają na niczym. Proba generowania klucza ppjawia sie komunikat że wygenerowano poprawnie ale konta dodanego nie widać. Wpisywanie hasla i loginu konczy się komunikatem o złych danych lub problemach z lacznoscią z serwerem allegro. Pewnie allegro coś ostatnio zmienilo w api. Kontakt z obslugą snajpera jest niemozliwy bo albo tam nikogo nie ma albo olewają głęboko.. Może ktoś coś pomóc? Bo nie wiem czy jest dalej sens walczyć z tym....

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

KuBsOn1015
#7 Wielbiciel

Podbijam temat. Zmagam się z tym samym problemem - wysłałem maile do wsparcia, ale zero odzewu. Konta dalej nie mogę połączyć ze stroną. 

oznacz moderatorów

kovek
#12 Orędownik

A co ma serwis allegro do jakiejś zewnętrznej strony i dlaczego mają ci pomagać? To snajper jest odpowiedzialny za dostarczenie usługi a nie allegro. A sam serwis radzę omijać - zerowy support i nie odpowiadają na jakiekolwiek maile. Dobra alternatywa to snip

oznacz moderatorów

MichaL_B1
#7 Wielbiciel

Próbuje przekonać sie do snip ale denerwuje mnie brak wersji mobilnej i opłaty za strzały tylko zwykłym przelewem lub paypalem, brak np. blika.

Założyłem temat aby dowiedzieć sie czy to mój pojedynczy przypadek lub ewentualnie jakieś info z allegro że np. zaszły zmiany w api etc.

oznacz moderatorów

kovek
#12 Orędownik

kupiłem u nich strzały właśnie przez to że snajper przestał poprawnie działać z rok temu. Tylko jak zobaczyłem że ich strona ma wygląd niezmienny od tego sprzed 20 lat napisałem do nich maila czy oni dalej funkcjonują, szybko odpisali (a był wieczór) więc miałem większą pewność że moje pieniądze nie pójdą w nicość. 

oznacz moderatorów

fiera
#7 Wielbiciel

U mnie identyczny problem.

oznacz moderatorów

Prezes78
#1 Nowicjusz

Czy komuś się udało dodać konto w snajper? Dwustopniowa weryfikacja wyłączona i tak nie mogę dodać konta. Co najwyżej udaj mi się wygenerować klucz (komunikat), ale to nic daje bo brak powiązanego konta. Support snajpera zlewa totalnie sprawę - brak odpowiedzi.

oznacz moderatorów

fiera
#7 Wielbiciel

Mi niestety nie. Przeskoczyłem na Snipa.

oznacz moderatorów