Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Chciałem zapytać czy do sporów zagląda jakiś człowiek z Allegro, czy wystawiliście tam tylko automaty. Mam wrażenie, że sprzedający (przynajmniej [edycja]) doskonale zdają sobie sprawę, że nikt tam nie zagląda, i od tygodni bawi się ze mną w kotka i myszkę.
Pozdrawiam
@mpp110 Może powinien zaglądać ale czy zagląda ??
Po 24H od zalożenia dyskusji możesz poprosić pracownika allegro o pomoc .
Jeśli pracownik Allegro w Dyskusji nie jest w stanie Ci pomóc, zgłoś dodatkowo problem tu;
Odpowie Ci człowiek 🙂
@mpp110 zapewniam, że w dyskusji odpowiadają nasi pracownicy. Widzę, że na samym początku nie wyraziłeś się jasno, w czym leży problem. Liczę, że po dzisiejszej wiadomości, sprzedawca zrozumie Twój problem i wymieni sprzęt na właściwy. Pamiętaj, aby nie zamykać dyskusji, do momentu jej rozwiązania.
Sądząc po zdawkowych wypowiedziach Allegro w sporze miałem wrażenie, ze odpowiada automat. W pytaniu do sprzedającego, dotyczącym aukcji, wyraziłem się jasno, ze zależy mi na kątowym stoliku i bocznej prowadnicy. Nie wiedziałem, ze trzeba te oczekiwania powtórzyć w sporze. W końcu sprzedający, [edycja], miał te informacje, ale udawał greka. Dzisiejsze wiadomości tu, na forum i w sporze, wiele mi wyjaśniły, dziękuję i pozdrawiam.
@mpp110 No to tylko się cieszyć 🤣🤣
Z automatu wysyłane są różne wiadomości, więc czasami leci mały spam.
U mnie tak wyglądają dyskusje z kupującymi:
a mailowo wysyłają powiadomienie zatytułowane "wypowiedzieliśmy się w dyskusji".
Chyba "nasz automat wypowiedział się w twojej dyskusji" 🤣
@mpp110 W dyskusjach najprawdopodobniej odpowiadają pracownicy Allegro, ale posługują się oni uniwersalnymi szablonami, dopasowanymi do wielu podobnych sytuacji, dlatego można odnieść wrażenie, że odpowiada automat.