anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

sprzedałem przedmiot wirtualna waluta w grze

ciejsonknf
#7 Wielbiciel#

Witam wystawilem na allegro lokalnie przedmiot dzis wieczorem aukcja jest zamknieta i niby pieniadze zostaly wyslane ale nie ma tych pieniedzy nigdzie czy to normalne dodam jeszcze ze pierwszy raz sprzedalwalem poprzez allegro 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

ciejsonknf
#7 Wielbiciel#

mialem wiadomosci ze kupujacy kupil aukcje ale widze 0 srodkow na koncie allegro i nic w histori nie ma 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ciejsonknf  Kupujący na AL ma 5 dni na zapłatę.Powinny być tu jak zapłacił przez AF:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji/#!/

oznacz moderatorów

ciejsonknf
#7 Wielbiciel#

to bylo dzis wieczorem aktualny stan tej histori to 0 zl i 0 operacji a placil poprzez konto pko czy mozliwe ze sie ten stan moze zmienic w poniedzialek poniewaz mamy juz weekend >? 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@ciejsonknf Wpłaty przez Allegro Finanse dochodzą zazwyczaj po chwili, ale na Allegro lokalnie dochodzi do wielu fałszywych zakupów, wysłane są fałszywe komunikaty i oszuści wyłudzają towar bez wpłaty. Bardzo uważaj, poczekaj, niczego nie wysyłaj jeżeli nie będziesz miał pieniędzy w zakładce Allegro Finanse lub na koncie bankowym.

oznacz moderatorów

ciejsonknf
#7 Wielbiciel#

W allegro finance nic nie ma dalej przedmiot przekazalem to byla wartosc 620 zl pytanie to jakim cudem kupujacy zamkna mi aukcje nie robiac wplaty ?

oznacz moderatorów