Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam NA ROK "NETF---LIX P--REMI-UM 365 D-NI | KO-NTO + H-BO GO" za 99 zł.
Sprzedający miał 3 aukcje takich kont w w różnych wariantach... OTO OPIS AUKCJI:
NETF---LIX P--REMI-UM 365 D-NI | KO-NTO + H-BO GO
Warszawa,
Formy dostawy
Sprzedający [edit]
Po kupnie nagle zniknęły wszystkie przedmioty tego oszusta.
Po 10 minutach dostałam dane do zapłaconych kont ale żadne nie działało.
A HBO GO Było już od ponad miesiąca nie ważne.
Otworzyłam dyskusję i sprzedający przysłał dane do logowania platformy NET-FLI.... ale HBO już nie.
Spofity oczywiście nie działa.
Teraz sprzedający tłumaczy się że to dostęp do samego profilu a nie do konta (bo natym kontcie jest już 5 profilów.
Oczywiście spotify premium nie dziła a o HBO można zapomnieć bo nawet danych nie dostałam.
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TAKIMI ZAKUPAMI BO NIE WARTO.
Myślę to wyłudzenie i nawet ALLEGRO nie powinno się zgodzić na takie ogłoszenia.
Ale skoro są to postanowiłam skorzystać.
Mam nadzieje że Allegro odda kasę a ten sprzedający poniesie odpowiednie konsekwencje.
@aanik3 Czego piszczysz bez sensu? Nie, kupiłaś coś, czym nie wolno handlować. To, że Allegro zwróciło Ci środki, oznacza tylko tyle, że biorą odpowiedzialność za aukcję wystawioną na ich portalu. Sama aukcja zaś była nielegalna. Regulamin zaś pierwszy raz czytałem jakieś 20 lat temu. Tutaj. Więc nie ośmieszaj się może. Ale jak już o tym - proszę: "
4.1.
Sprzedający zobowiązują się do niewystawiania na Transakcji Towarów, którymi obrót narusza obowiązujące przepisy prawa lub uprawnienia osób trzecich"
Załącznik nr 1. Towary zakazane i dopuszczone warunkowo
Przedmiotem Oferty nie mogą być następujące Towary:
(...)
Wszelkiego rodzaju kody, hasła, tokeny, klucze lub konta (dalej zwane łącznie "Kodami"), które umożliwiają dostęp oraz skorzystanie z usług pozwalających na oglądanie oraz słuchanie na życzenie treści multimedialnych za pośrednictwem internetu w postaci tzw. video on demand np. Netflix, Showmax, HBO Go, Cda Premium, VOD.pl, Player.pl, za wyjątkiem Kodów, które oferowane są przez podmioty prowadzące oficjalną, autoryzowaną działalność w zakresie ich odsprzedaży, działające w ramach indywidualnych umów zawartych z Allegro.pl;
Jak myślisz - czemu ma zawieszone konto? I czemu użył myślników w tytule aukcji?
Jak byś tego nie nazywała - chciałaś nielegalnie kupić za grosze dostęp do płatnego streamingu, co może być potraktowane jako przestępstwo.
No wiem, w sumie to widać. A ja - vryko. Miło mi.
@aanik3 Widzę że koleżanka nie odróżnia hejtu od zwykłej, konstruktywnej krytyki😁
I niech koleżanka uważa na słownictwo, bo za takie zaprezentowane wyżej, szybko może stracić możliwość wypowiadania się na tymże forum.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere E, a skąd. Po co tak ostro? Koleżanka się tylko grzecznie przedstawiła. Imię - przyznam - oryginalne, ale dość często spotykane 😛
@Vryko No owszem, spotykane... ale tak bardziej na Bliskim Wschodzie, np. w Iranie😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄