Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chciałem dzisiaj sobie zakupić trochę forsy w grze i wyskoczyła mi oferta sponsorowana, więc kliknąłem na nią i zacząłem się zapoznawać z ofertą. Z opisu oferty wynika, że gotówka zostanie przekazana z misji, ale nie jest opisane jak dokładnie sprzedający ją przekazuje po kupnie. W opisie o sprzedającym jest link do strony internetowej, więc wpisałem ją w przeglądarce i co mi wyskoczyło? Dane do konta gry trzeba podawać i że jest to robione programem, a nie z misji... Był jeszcze link do Discorda, więc wbiłem i tam wyszła cała prawda o produkcie: kasa do gry jest nielegalna, muszę podać dane do konta gry i zaakceptować blokadę gry, która na 99% nastąpi. I teraz moje pytanie brzmi następująco: dlaczego Allegro pozwala na sprzedaż tego typu przedmiotów? Produkt finalnie nie zgadza się z tym, co jest napisane w opisie. Czy Allegro coś z tym zrobi?
Nr oferty (jest ich więcej) 11086059477
Dodatkowo jest proponowana sprzedaż poza Allegro
Jeżeli uważasz że oferta narusza zasady zgłoś ją ten formularz
Zajmą się tym?
Jeżeli jest to niezgodne z regulaminem to tak.
@marcokeys Lepiej zgłoś ją przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a2f3ea49-2579-47d5-87f4-6d96a42e3e86&subjectId=ae7b20da-e... W nim możesz zgłosić wiele ofert tego sprzedawcy i otrzymasz odpowiedź, czy działania zostały podjęte, czy jednak oferta nie narusza zasad.