Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den.
Poradí mně prosím někdo, na koho se obrátit ?? Již od prosince minulého roku řeším navrácení kupní částky ( přes 3000 Kč ) od prodejce za zboží , které mně nikdy nedorazilo. Požádal jsem Allegro o pomoc . To doporučí prodejci, aby mně kupní častku navrátil. Ten napíše, že tak již učinil ( nikdy ale svou platbu nedoložil žádným výpisem z banky ). No a tento kolotoč již bude mít čtvrté kolo. Peníze samozřejmě do této chvíle na můj účet ještě nedorazily. Poradí prosím někdo, na koho kompetentního se obrátit, aby se konečně vše již vyřešilo ???
Děkuji Mirek.
Dobrý den @Client:116373439!
Prodejce dvakrát objednal vrácení, ale bylo zrušeno, možná o tom neví. Požádejte prosím zaměstnance Allegra o pomoc během diskuse. Následně vyjádříme svůj názor a požádáme prodejce o vrácení peněz. Prodejce bude mít 24 hodin na odpověď na zprávu.
Děkuji za radu. Mohu prosím poprosit o navedení na "požádání zaměstnance Allegra o pomoc během diskuse"? Já vše zkoušel již několikrát dle dostupného písemného požádání o pomoc, ale je to, jak jsem psal, pořád dokola a žádné řešení.
Děkuji-
@Client:116373439 Ptal jsem se na názor našeho zaměstnance v diskuzi 🙂
@Client:116373439 Přijali jsme žádost o Allegro Protect, dostanete od nás peníze 🙂
Zdravím Vás .
Dnes mně konečně přišly vrácené peníze na účet :-). Děkuji za Vaši snahu a pomoc.
Mirek.