Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygląda to tak:
No ale czy to nie jest cena za kołdrę 26,40 plus 8,99zł za paczkomat? To daje 35,39!
O taką kwotę Cie proszą przy przelewie za pomocą Allegro Finanse. Opłat oczekują przy przelewie bezpośrednio na ich konto. Pamiętaj że jeżeli opłacisz przesyłkę przelewem tradycyjnym poza Allegro Finanse sprzedający nie może wygenerować etykiety po cenach umowy Allegro z przewoźnikiem.
@piimaa Wyraźnie napisali w tekście wiadomości "Prosimy o dokonywanie wpłat za pomocą platformy Payu lub Przelewy24, gdyż w przypadku zapłaty za pomocą przelewu tradycyjnego nie jesteśmy w stanie nadać do Państwa paczki. W takiej sytuacji konieczna będzie dopłata do najtańszej możliwej opcji wysyłki jaką możemy Państwu zaoferować czyli kurier Inpost w kwocie 14,99 zł"
A 35,39 to jest kwota do zapłaty za kołdrę + przesyłka. Chyba jakąś wybrałaś, więc skąd to zdziwienie ?
A jeszcze to co napisał @serwis-texas "Pamiętaj że jeżeli opłacisz przesyłkę przelewem tradycyjnym poza Allegro Finanse sprzedający nie może wygenerować etykiety po cenach umowy Allegro z przewoźnikiem."
Nie ma tu żadnych ukrytych opłat, wszystko jest zgodnie z regulaminem.
Powiedz, a kogo to obchodzi gdy kupujący widzi cennik za wysyłkę, aukcja przechodzi, generuje się wpłata (przelew tradycyjny) i za chwilę po wykonanku płatności dostajesz maial aby dopłacić coś jescze za przesyłkę, bo niestety nie mogą WYSŁAĆ ci przedmiotu według cennika, który sami zapodali? Przecież kuśśśfa namazane było jak byk: INPOST PACZKOMAT 8,99zł a nie 15, prawda????
Ale oni nie chcą żebyś im dopłacała. Chcą 35.39 zł. Tam jest wyraźnie napisane. Zapłać przez AF i zapomnij o sprawie.
@piimaa nie widzę w oferatch wskazanego przez Ciebie sprzedawcy informacji o dodatowych opłatach związanych z przelewem na konto więc nie ma żadnych podstaw do ich naliczania .
@piimaa pewnie firma korzysta z jakiegoś zewnętrznego programu sprzedażowego i z automatu po każdej transakcji wysyła taka wiadomość z gotowego szablonu.
To tak jak z odpowiedziami z allegro udzielane przez boty 🤣
Mam następne de-bi-ląt-ko, zerknijcie na obrazek. Osoba która wpłaciła za parasolkę pojechała już na biwak. I co ku*****a z tym fantem teraz zrobić? Człowiek po dokonaniu wpłaty czeka na paczkę będąc już w plenerze, ma dane paczkomatu i nawet nie wie że paczki nie będzie!
Powód dopłaty?
Bo nie mieści się do paczkomatu i chcą wysłać kurierem. W dup.... mam kuriera gdy dzieciaki w plenerze w Polsce gdzieś pod paczkomatem mają czekać na paczki. Tak była zaplanowana podróż aby nie brać zbędnych tymczasowo paczek do pociągu. I teraz gdzie mam kuriera wysłać? Podać namiary z GPS gdzieś w środku lasu? Takim sprzedającym należy się natychmiastowa blokada konta za takie numery, dorośli ludzie nie wiedzą jakie są wymiary parasolki i boxów w paczkomatach? To monitor 24" w kartonie zmieścił się a parasolka już się nie mieści?
Dlaczego po dokonankiu wpłaty jestem o czymś takim informowana a nie przed? Jakim ku***** cudem w ofercie mają paczkomat i cenę za wysyłkę 8,99 skoro takiej opcji w rzeczywistosći nie ma?
Problem został rozwiązany, wyślą mi inny przedmiot.
Nie zmienia to jednak faktu, że sprzedający powinni sprawdzać wymiary skrzynek i tak dalej, zanim wstawią do aukcji różne formy dostawy.