Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dziś na Allegrolokalnie kupiłem przedmiot cyfrowy (waluta w grze). Sprzedający zapewniał o "Natychmiastowej wysyłce"(W ogloszeniu). Po zakupie sprzedający jedynie odczytał moją wiadomość i przestał odpisywać. W międzyczasie zrobił już kolejne, identyczne ogłoszenie.
Po tym jak napisałem mu że jeśli nie może zrealizować mojego zamówienia, prosiłbym o zwrot na co dostałem info iż nie zrobi tego oraz mam być milszy bo nic nie odzykam... Poinformowałem go iż to Allegro i nie ma tu miejsca na oszustwa oraz skoro Allegro ma jego wszystkie dane.... To powinno być łatwo go znalesc.
W odpowiedzi dostałem jedynie:
-Żadne z danych tutaj na portalu jak i również konto bankowe nie jest powiązane że mną
-Także proszę być miłym
-To może się dogadamy
Czy mieliście kiedykolwiek taka sytuację? Oczywiście sprawa została zgłoszona do Allegro oraz otworzyłem dyskusję jednak znając Allegro... Zapewne dojdzie do tego iż po 14 dniach dostanę AllegroProtect z którego zapewne odzyskam 700zl a sprzedawca skończy jedynie z zablokowanym kontem i 700zl w kieszeni... Mógłbym to jakoś dalej pociągnąć? Policja?
Po co ci ciągnąc, jak odzyskasz od Allegro to oni i tak odzyskają wcześniej czy później, ktoś zapuka do jego drzwi.
Ah, myślałem że po prostu to zleją jak to bywa np. w **piiip**ie. Po prostu chcę się upewnić że takie elementy nie będą żerować na innych po przez Allegro.
Może będą ale do czasu, otworzyłeś dyskusję z pomocą Allegro?
Tak, jutro (po 24h) dołączy agent Allegro, następnie zapewne 14 dni czekania i proszenie o AllegroProtect. No nic, dodam jak rozwiązała się sytuacja aby inni Allegrowicze w przyszłości wiedzieli jak postąpić.