anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający zaczął mnie straszyć - czy mogę zmodyfikować negatywny komentarz?

MAMY ROZWIĄZANIE!
raaf1579
#7 Wielbiciel#

Mam problem ze sprzedającym [edycja]

- jestem nękany przez sprzedawcę jak niżej - co mam zrobić i czy mogę zmodyfikować treść wystawionego komentarza?

Rozpocząłem więc dyskusję w odpowiedzi na kolejne nękanie - przestrzegam przed nimi:

"Powód otwarcia dyskusji: niezgodny z opisem
Witam,
Proszę Allegro.pl o zapoznanie się z poniższym i straszeniem mnie drogą prawną za komentarz zgodny z prawdą - nie otrzymałem produktu zgodnego z opisem z aukcji, ale nie robiłem problemu z tym i tyle w temacie. Wystawiłem komentarz jak widać - zgodny z prawdą.
Ale od tego czasu jestem permanentnie nękany telefonami, e-mailami przez poniższego przedsiębiorcę, co w mojej ocenie podlega odpowiedzialności karnej z artykułu 190a i sobie tego nie życzę."

W związku z ich kolejnym nękaniem - tym razem koleś przegiął (imię i nazwisko usunąłem):

"Szanowny Panie Rafale

Prosimy o przesłanie zdjęć tonerów które potwierdzą to co napisał Pan w komentarzu. Czyli że tonery są regenerowane. W przeciwnym wypadku skierujemy sprawę na drogę prawną jeśli ocena nie zostanie usunięta. Gdyż nigdy nie mieliśmy w sprzedaży tonerów regenerowanych i uznajemy ten komentarz za celowe zniesławienie naszej firmy z art. 212 § 1 kodeksu karnego
--------------------
Dział Prawny NM Revolution
Pon - Pt 8:00 - 16:00"
oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21
raaf1579
#7 Wielbiciel#

Widzę, że tu większość to sprzedawcy, no cóż... Może komentarz powinien być wystawiony "producentowi" nie sprzedawcy-pośrednikowi... Ale Szanowny P. niestety nie ma mowy o psuciu opinii sprzedawcy - nie jest i nie było to moim zamiarem, ale faktycznie może nie ma co się trzymać swojego stanowiska, bo faktycznie na początku wydzwaniali to chcieli być ok... Zobaczymy jak wyjdzie. Chcą niech zakładają sprawę - nie widzę tu szansy na ich wygraną 😉 wiem co mówię... PS. Dziękuję wszystkim za komentarze. Pozdrawiam

oznacz moderatorów
Client:96810784
#13 Ambasador#

Szansa jest i to niemal 100% bo Ty na swoją obronę nie masz kompletnie nic.

oznacz moderatorów