Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co robicie ze sprzedającymi którzy wam oddali pieniądze za towar, ale widzicie że dalej [edycja] innych klientów? Na przykład akrylowy sweter sprzedają jako 100% wełniany.
A tu nowa aukcja:
Rozmawiałam ze sprzedawcą o tym i wiecie co mi powiedział? Że on nie może zmienić opisu aukcji, ponieważ jego z kolei sprzedawca dostarcza mu towar z takimi właśnie opisami, i mógłby go oskarżyć o nieuczciwe opisywanie jego towaru. Czyli koleś kupuje coś z oszukanymi certyfikatami, mając tego świadomość sprzedaje to klientom, i twierdzi że prawo zabrania mu podać uczciwy opis w aukcji.
@bozzzz w takiej sytuacji możesz zgłosić naruszenie zasad w ofertach i opisać co wzbudza Twoją wątpliwość oraz załączyć zrzut ekranu z wiadomością od sprzedającego. Odpowiedni zespół zweryfikuje Twoje zgłoszenie.
Dziękuję!
@bozzzz oczywiście posiadasz prawomocny wyrok sądu który stwierdził, że działanie sprzedawcy jest oszustwem? Bo jak nie to trzeba go powiadomić aby czym prędzej założył Ci sprawę o zniesławienie.
Czyli bez sądu nie da się ochronić innych kupujących? Dlaczego sl-aw-ek usiłuje mnie przestraszyc?
Sprzedawcy nie możesz nazywać "oszustem" bez wyroku sądu i lepiej uważać, napisz to w innej formie np: czy to jest oszustwo > w formie pytania lub podobnie, straszą bo wiedzą że opisy są nieścisłe i wprowadzają w błąd, chcą nabić kasę i nie chcą od kupujących żadnych skarg, pretensji, reklamacji itd. Nie pójdą do sądu z czymś takim ale unikaj bo większość tych co Ci odpisują to sprzedajacy.🤗
Rozumiem, dziękuję, nie mogę już jednak edytować odpowiedzi