Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znalazłem produkt na allegro i zapytalem czy jest dostepny od reki. Odpowiedz była ze jest, wiec podjechałem do sprzedawcy. Zdecydowałem się i chciałem zakupić towar, jednak przez allegro gdyż odpowiadała mi forma płatności. Sprzedający powiedział ze jak kupie z opcja odbioru osobistego to bede musial poczekac do poniedzialku ( mamy piątek) a jak chce kupic teraz to poza allegro. Powiedzialem ze w takim razie sie nie dogadamy i odjechalem (goscia wogole to nie wzruszyło). Z racji ze nie mialem alternatywy ani czasu, wrócilem i kupilem produkt, płacąc kartą. Straszny mam niesmak i uważam że to nie na miejscu. Można to gdzieś zgłoscic donallegro?
A w opcji odbiór osobisty co było napisane (czas odbioru, wcześniejszy kontakt telefoniczny)?
Kiedy kupiłeś ten przedmiot?
Nic złego u sprzedawcy nie widzę. Chciałeś kupić przez Allegro okej ale płatność miałby zaksięgowaną w poniedziałek i wtedy ,mógłby ci wydać towar, proste....
A to niedobry i uparty sprzedający. No jak tak można? Przyjeżdża klient i nie ma czerwonego dywanu, tacy z chlebem i solą i nawet zwykłej kawki, tylko bezczelnie gość niewzruszony jest. A przecież to klient przyjechał i ma być tak jak on chce, bo inaczej może się poskarżyć ,,donallegro"
Ten Don allegro to zapewne jakaś szycha.
Gdzie by tu takiego sprzedafce zgłosić, no no no.
Niektórym się systemy pomieszały, czy nie jesteś czasem z bloku wschodniego?
Jak dla mnie ten sprzedawca to jakis burak i dziwie sie, ze go bronicie. Wiadomo, ze kazdy woli sprzedac poza allegro, bez prowizji, ale klient znalazl towar na allegro, wiec jesli z jakiegos powodu chce dokonac zakupu przez serwis to ma do tego prawo. To nie jest sytuacja, ze wszedl do sklepu z ulicy. Zakup byl dzieki allegro.