Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chcę kupić ipada od tego sprzedawcy allegro lokalnie przez kup teraz ze smartem. Chciałabym się dowiedzieć czy bezpieczny będzie zakup ,czy da się sprawdzić sprzedającego ? Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam
jak ci zapoda link do oferty na allegrolokalnie to go tu wklej powiemy ci czy jest legitny
Dzięki wielkie
Uwazaj na wszystki linki które maja cos dopisane po allegrolokalnie a przed kropką oraz z podwójnym .pl w linku np allegrolokalnie-szybkapaczka.pl albo allegrolokalnie.pl-szybkiprzelew24.pl to są przykłady oszustwa można kasę wtopić @brunaldinio
@az1rael oferta na allegro lokalnie już jest 🙂
https://allegrolokalnie.pl/oferta/ipad-air-m1-109-dane-komorkowe
Autor pyta czy sprzedawca jest wiarygodny.
Pierwszy raz będę kupować tu za taką kwotę, nie chce wtopy. Jest opcja kup teraz i smart, mam nadzieję że będzie ok
@brunaldinio Wiesz chociaż jaka to pojemność pamięci? W ofercie nie ma nic na ten temat.
Odpisał mi ze 64 i wersja cellular 5 gen
Da się jakoś zweryfikować wiarygodność?
@brunaldinio Raczej nie ma.
W teorii Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy więc ryzyko jest w pewnym stopniu ograniczone ale musisz mieć świadomość, że nie możesz np. odstąpić od umowy bez zgody sprzedającego (zakup od osoby prywatnej).
Przed zakupem poproś o nr. seryjny, numer IMEI i poproś aby te dane znalazły się w opisie oferty zanim zdecydujesz się na zakup.
Dzięki za pomoc
@brunaldinio zrob to co ci sugeruje @komis-bell plus możesz poprosić o dodatkowe zdjęcia plus krotki filmik z rozruchu urządzenia przez panel wiadomości allegro byś wiedział że działa