anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaje Roger (rogermroger)

brunaldinio
#8 Zapaleniec#

Witam, chcę kupić ipada od tego sprzedawcy allegro lokalnie przez kup teraz ze smartem. Chciałabym się dowiedzieć czy bezpieczny będzie zakup ,czy da się sprawdzić sprzedającego ? Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

az1rael
#21 Demiurg#

jak ci zapoda link do oferty na allegrolokalnie to go tu wklej powiemy ci czy jest legitny

oznacz moderatorów

brunaldinio
#8 Zapaleniec#

Dzięki wielkie 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Uwazaj na wszystki linki które maja cos dopisane po allegrolokalnie a przed kropką oraz z podwójnym .pl w linku np allegrolokalnie-szybkapaczka.pl albo allegrolokalnie.pl-szybkiprzelew24.pl to są przykłady oszustwa można kasę wtopić @brunaldinio 

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@az1rael oferta na allegro lokalnie już jest 🙂

https://allegrolokalnie.pl/oferta/ipad-air-m1-109-dane-komorkowe

Autor pyta czy sprzedawca jest wiarygodny.

oznacz moderatorów

brunaldinio
#8 Zapaleniec#

Pierwszy raz będę kupować tu za taką kwotę, nie chce wtopy. Jest opcja kup teraz i smart,  mam nadzieję że będzie ok

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@brunaldinio Wiesz chociaż jaka to pojemność pamięci? W ofercie nie ma nic na ten temat.

oznacz moderatorów

brunaldinio
#8 Zapaleniec#

Odpisał mi ze 64 i wersja cellular 5 gen 

oznacz moderatorów

brunaldinio
#8 Zapaleniec#

Da się jakoś zweryfikować wiarygodność?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@brunaldinio Raczej nie ma.
W teorii Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy więc ryzyko jest w pewnym stopniu ograniczone ale musisz mieć świadomość, że nie możesz np. odstąpić od umowy bez zgody sprzedającego (zakup od osoby prywatnej).

Przed zakupem poproś o nr. seryjny, numer IMEI i poproś aby te dane znalazły się w opisie oferty zanim zdecydujesz się na zakup.

oznacz moderatorów

brunaldinio
#8 Zapaleniec#

Dzięki za pomoc 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@brunaldinio zrob to co ci sugeruje @komis-bell plus możesz poprosić o dodatkowe zdjęcia plus krotki filmik z rozruchu urządzenia przez panel wiadomości allegro byś wiedział że działa

oznacz moderatorów

brunaldinio
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów