Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupiłam rower na allegro
po nie całym roku pęknięty widelec ,Napisałam do sprzedawcy, nie chce uznać renkojmi, poniżej korespondencja.
Zacznij od opisania problemu tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5... , Allegro napisze do sprzedającego i zobaczysz co się stanie: inne wyjście zgłoś się o poradne do miejskiego rzecznika praw konsumenckich.
@aleksa262 Cześć. 🙂 Od jak dawna Sprzedający Ci nie odpisuje? Prześlij nam proszę numer zamówienia i zrzuty ekranu z Waszej rozmowy przez ten formularz.
@aleksa262 "Podczas użytkowania pęknięty widelec w główce sterów ramy(załączone zdjęcia),widać na nich nieumiejętne spawanie co było przyczyną mojego wypadku na tym rowerze.,,"
Czy w opisie aukcji było zawarte że rower był naprawiany i w jaki sposób?Sprzedający zapewne o tym wiedział i jeżeli nie umieścił tego w opisie aukcji, można to potraktować jako zatajenie wady.Poszedł bym o krok dalej.Jeżeli sprzedał Ci rower z ukrytą wadą i nieumiejętnie pospawany, naraził Ciebie świadomie na utratę zdrowia, a nawet życia.Ludzie giną przewracając się idąc, a co dopiero na rowerze.