Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam 5 rzeczy, ale w paczce przyszły do mnie 4 rzeczy (też na załączonym do paczki paragonie są 4 rzeczy zamiast 5). Napisałam najpierw wiadomość do sprzedawcy, że bym prosiła o rozwiązanie tego problemu, ale nie odpisał mi przez ponad 24h, więc założyłam 5 marca 2025 o 21:15 nam dyskusję w której zgłosiłam problem. Sprzedawca nie odpisał pomimo automatycznej wiadomości (wysłanej do sprzedawcy 24h po otworzeniu dyskusji) od allegro, że łamie regulamin nieodpisując. Jak kliknęłam 7 marca ,,poproś o pomoc allegro" to allegro wygenerowało kolejną automatyczną wiadomość, która nic nie daje i do tego nie do końca rozumie mój problem.
Nie mam pojęcia jak długo mam czekać i co dalej klikać, bo widać że sprzedawca ma chyba wszystko gdzieś.
Cześć, @Client:72460854. Sprawdziłam Dyskusję oraz sprzedającego. Nałożyliśmy już na jego konto odpowiednie ograniczenia.
[edytowano] Widzę, że od daty zakupu upłynęło 7 dni. Wniosek możesz złożyć od 14 dnia do 2 lat po zakupie na Allegro. Po rozpoczęciu Dyskusji z powodu ''nie otrzymałem produktu'' z Allegro Protect skorzystasz już po 7 dniach od jej rozpoczęcia.
Super, dziękuje, w takim razie spróbuję to Protect.
Chociaż nie mogę tego Allegro Protect wypełnić, bo pojawia mi się komunikat, że ,,Te przedmioty kupiłeś w ciągu ostatnich 7 dni. Nie możesz jeszcze złożyć wniosku o rekompensatę zamówienia."
Ewentualnie jutro będę mogła, bo luty jednak 28 się dopiero kończył. 🙂
[edytowano] @Client:72460854, przepraszam za wprowadzenie w błąd! Edytowałam moją wcześniejszą wiadomość.
Wniosek o Allegro Protect będziesz mogła wypełnić dopiero po 7 dniach od rozpoczęcia Dyskusji. Po tym czasie doradca podeśle Ci w Dyskusji link do wniosku.