Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam !1 kupiłam blender ponad 1.5 rokutemu! miałam na niego gwarancje na dwa lata .W styczniu 2023 zrobiłam reklamacje bo przestał mi blendować ,Zareklamowałam wszystko zgodnie z wymogami sprzedawcy ale ten robi uniki a to ze moi proces reklamacyjny juz sie dawno zakończył a to ze oni kontaktuja sie z producentem i nie wiadomo co a to ze powinnam dostac jakąs wiadomośc tylko niewiadomo kiedy i gdzie ta wiadomośc została o ile wogóle została wysłana i dzis kobieta "radzi mi " abym przeszukała spamy i moze coś znajde a jak nie to oni maja to w dupie bo wg sprzedawcy proces moj reklamacyjny został zakończony??
pytam wiec jak został zakończony ?
czemu ja nie zostałam tym w jakikolwiek sposób poinformowana ??
nie dostałam ani jak ani kiedy to sie zakonczyło
a sprzedawca pisze:..... ze to juz dawno zakończone ze oni nic nie wiedza i koniec .bardzo prosze ALLEGRO o POMOC w rozwiazaniu sprawy bo sprzedawca zwala wine na producenta !! ale ja nie kupowałam od producenta tylko od MINIMMAGDY
IWONA [edytowano]
PS rekalmacja odbyła sie w dopuszczonym czasie zapakowany w oryginalne pudełko z paragonem wszystko z wymogami sprzedawcy sprzedawcy !!a sprzedawca zwala wine na producenta
@milka1234567890 z tą dyskusja po 1,5 roku to będzie ciężko 😞 Niestety, są tacy sprzedawcy, którzy gdy wiedzą, że strony allegro nic im nie grozi to spławiają petenta 😞
masz tutaj nowe wytyczne allegro:
2 lata (czyli 730 dni) od zakupu – po tym czasie rozpoczęcie Dyskusji nie będzie już możliwe.
@mikeza o kurcze, to coś się zmieniło, bo myślałem, że czas na dyskusję to 3 miesiące albo maksymalnie z pół roku. No to nie pozostaje @iwona9005 nic innego niż rozpoczęcie dyskusji, już tam allegro wymusi na sprzedawcy prokonsumenckie podejście 😉
dokładnie mówiąc allegro dołożyło wszystkim kupującym czas na rozpoczęcie dyskusji po 3 września 2022 do 2 lat czyli będzie chryja